تاریخ انتشار: ۱۱:۴۹ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۰

تعطیلی ۲۰۰۰ پارک تهران به مدت ۲ هفته

موج چهارم کرونا در کشور آغاز و تعداد فوتی‌ها در پایتخت ۳ برابر شده است. مدیرعامل سازمان پارک‌های شهرداری تهران از تعطیلی ۲ هفته‌ای بیش از ۲۰۰۰ پارک پایتخت با مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا خبر داد.

تعطیلی ۲۰۰۰ پارک تهران

اقتصاد۲۴ - مدیر عامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری تهران در خصوص چگونگی جلوگیری از ورود مردم به پارک‌ها گفت: ما بیش از۲ هزار پارک داریم که به جز پارک شهر و پارک زندگی بقیه پارک‌ها بدون دیوار هستند.
مختاری گفت: همانند روز طبیعت از ورود مردم به پارک‌ها جلوگیری می‌شود و البته پلیس هم ورود کرده است و ما این کار را با بخشنامه ستاد ملی مقابله با کرونا انجام داده ایم.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار