تاریخ انتشار: ۱۱:۴۱ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۰
با حضور جمعی از مسئولین شرکت سرمایه گذاری ؛

رستوران مجتمع جهانگردی خزرشهر افتتاح شد

  رستوران مجتمع جهانگردی خزرشهر جمعه ششم فروردین ۱۴۰۰ با حضور محمدرضا پوینده مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری ایرانگردی و جهانگردی، محمد مهدی نصیری فرماندار فریدونکنار، برادران شهردار خزرشهر و علی‌اکبر بصیرنیا مدیر گروه شمال هتل‌های ایرانگردی افتتاح شد.

رستوراناقتصاد۲۴ - مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری ایرانگردی و جهانگردی در مراسم افتتاحیه رستوران با اشاره به اینکه کیفیت و کمیت رستوران‌ها و هتل‌ها در جذب توریست نقش مهمی دارد، افزود: رستوران جهانگردی خزرشهر با در نظرگرفتن استانداردهای بین‌المللی طراحی و ساخته شده است.

پوینده تصریح کرد: شروع بکار این واحد خدماتی بر افزایش درآمدهای ارزی و ایجاد اشتغال تاثیر بسزایی خواهد داشت.


بیشتربخوانید:تحقق آرزوی ۴۴ ساله مردم اصفهان توسط صندوق بازنشستگی با افتتاح آزادراه شرق سپاهان


در حاشیه این مراسم هم‌چنین این هیئت از هتل جهانگردی خزرشهر بازدید کردند و تسهیل تردد مهمانان این مجتمع و بازسازی ویلاهای خزرشهر از موارد مطرح شده در این بازدید بود که شهردار و فرماندار قول مساعدت در این زمینه را دادند.

گفتنی است رستوران مجتمع جهانگردی خزرشهر در حد فاصل شهرهای بابلسر و فریدونکنار، در فاصله سه کیلومتری از دریا و در منطقه خزرشهر جنوبی واقع شده است.

منبع :سرمایه گذاری آتیه صبا

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار