تاریخ انتشار: ۱۳:۲۰ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۰

زلزله گناوه خسارت جانی داشت؟

نماینده اعزامی رئیس سازمان بهزیستی کشور در بازدید از مناطق زلزله‌زده شهرستان گناوه از استقرار تیم محب در ساعات اولیه حادثه خبر داد و گفت: خوشبختانه تاکنون خسارت جانی گزارش نشده است.

 خسارت جانی زلزله گناوه

اقتصاد۲۴ - «محمدرضا کاظم‌زاده» نماینده اعزامی رئیس سازمان بهزیستی کشور و رئیس دبیرخانه مدیریت بحران سازمان بهزیستی کشور در بازدید از مناطق زلزله‌زده شهرستان گناوه از استقرار تیم محب در ساعات اولیه حادثه خبر داد و گفت: خوشبختانه تاکنون خسارت جانی گزارش نشده است و میزان خسارات وارده به منازل و اثاثیه منازل مددجویان در حال بررسی است.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار