تاریخ انتشار: ۱۲:۰۷ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰

واکنش تند سعید لیلاز به انتشار فایل صوتی مصاحبه اش با ظریف

سعید لیلاز در واکنش به انتشار فایل صوتی مصاحبه اش با ظریف گفت: معتقدم باید کسی که فایل صوتی را منتشر کرده، چوب در آستینش کرد.

سعید لیلاز

اقتصاد۲۴ -  پس از انتشار فایل صوتی مصاحبه محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشور با سعید لیلاز که چند روز گذشته نخستین بار از رسانه ایران اینترنشنال وابسته به عربستان سعودی منتشر شد، موجی از انتقادات به چگونگی انتشار این فایل به اصطلاح محرمانه و همچنین اظهارات شخص وزیر امور خارجه در خصوص مسائل سیاسی و امنیتی کشور در جامعه شکل گرفت و همچنان بحث آن در رسانه‌ها و در میان مردم داغ است.

پیرو همین ماجرا سعید لیلاز امشب در یک برنامه زنده اینترنتی در اینستاگرام با موضوع انتخابات ۱۴۰۰ که به همت هسته بازاریابی سیاسی مرکز رشد دانشگاه امام صادق برگزار شد در واکنش به سوال مجری در خصوص انتشار فایل صوتی مصاحبه وی با وزیر امور خارجه کشور اظهار داشت: معتقدم باید کسی که فایل صوتی را منتشر کرده، چوب در آستینش کرد. اما من عهد کردم فعلا در خصوص این مساله حرفی نزنم و می‌خواهم ببینم آیا دستگاه اطلاعاتی کشور عرضه دارد این شخص را پیدا کند یا مثل ماجرای نطنز بعد از اینکه پوکید می‌خواهد اسم طرف را رسانه‌ای کند.


بیشتر بخوانید: مخالفت پوتین با برجام فاش شد


لیلاز همچنین افزود: البته از دستگاه اطلاعاتی که فقط تلفن‌های لیلاز را شنود می‌کند بیشتر از این انتظار نمی‌رود.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار