تاریخ انتشار: ۲۲:۵۳ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۰

علیرضا حقیقی در باد انتقاد یک گزارشگر!

به خاطر اشتباه عجیب حقیقی دروازه فولاد باز شد، اما نکته جالب توجه انتقاد گزارشگر اهوازی بعد از این اتفاق بود.

علیرضا حقیقی

اقتصاد۲۴ –   تیم فوتبال فولاد خوزستان از هفته بیست و یکم لیگ برتر به مصاف گل گهر سیرجان رفت.

در دقیقه ۶۴ این مسابقه روی اشتباه علیرضا حقیقی در دریافت توپ، پریرا گل اول فولاد را به ثمر رساند. ارسال بازیکنان فولاد را حقیقی نتوانست جمع کند و در ادامه توپ از دستانش خارج شد و او هم روی بازیکن حریف پنالتی کرد.


بیشتر بخوانید:فیلم/ دومینوی هم تیمی‌های سابق سردار آزمون


اما اتفاق حاشیه‌ای مربوط به پخش زنده این مسابقه بود چرا که گزاشگر خوزستانی واکنش عجیبی نسبت به این موضوع داشت.

بعد از این اتفاق حدود ۱۰ دقیقه گزارشگر خوزستانی دائم از این اشتباه حقیقی صحبت و او را به باد انتقاد گرفت؛ در واقع به نظر می‌رسید بیش از قلعه نویی این گزارشگر بابت اشتباه حقیقی ناراحت شده است.

به هرترتیب این میزان از انتقاد از سوی این گزارشگر عجیب و سوال برانگیز بود.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار