تاریخ انتشار: ۱۱:۳۱ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۰
مدیرعامل شرکت امور پشتیبانی دام خوزستان:

فعلا برای افزایش توزیع مرغ منجمد، محدودیت‌هایی وجود دارد

 مدیرعامل شرکت امور پشتیبانی دام خوزستان گفت: اگر چه مرغ منجمد به کشور وارد می‌شود، اما فعلا برای افزایش میزان توزیع مرغ منجمد در بازار محدودیت‌هایی وجود دارد.

مرغ دربازاراقتصاد۲۴-حمید بدوی در خصوص وضعیت موجودی مرغ منجمد در بازار، اظهار کرد: با توجه به کمبود مرغ در بازار، هر چه توزیع در بازار بیشتر شود قطعا رضایت مردم بالاتر خواهد رفت.

وی درباره میزان استقبال مردم از مرغ منجمد، افزود: با توجه به اختلاف قیمتی که مرغ منجمد با قیمت بازار دارد، درخواست برای خرید این کالا همیشه وجود دارد.

مدیرعامل شرکت امور پشتیبانی دام خوزستان گفت: اگر چه مرغ منجمد به کشور وارد می‌شود، اما فعلا برای افزایش میزان توزیع مرغ منجمد در بازار محدودیت‌هایی وجود دارد.


بیشتربخوانید:توزیع مرغ همچنان نابسامان!


بدوی افزود: مرغ منجمد، جبران‌کننده کمبود مرغ کشتار روز است و تامین‌کننده اصلی نیاز کامل مرغ در بازار نیست.

وی با اشاره به میزان توزیع مرغ منجمد در استان خوزستان، گفت: در هفته جاری، توزیع ۱۵۰ تن مرغ منجمد در استان آغاز شد و برای هفته آینده نیز سهمیه مرغ منجمد برای خوزستان در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل شرکت امور پشتیبانی دام خوزستان افزود: در ماه مبارک رمضان نیز حدود ۷۰۰ تن مرغ منجمد در بازار استان خوزستان توزیع شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار