تاریخ انتشار: ۲۱:۳۷ - ۲۶ خرداد ۱۴۰۰

نامه مهم عبدالناصر همتی به مردم ایران

عبدالناصر همتی، کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری نامه‌ای خطاب به مردم ایران منتشر کرد.

عبدالناصر همتی

اقتصاد ۲۴ - عبدالناصر همتی، کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری نامه‌ای خطاب به مردم ایران منتشر کرد.

نامه مهم عبدالناصر همتی به مردم ایران

متن نامه به این شرح است:


بیشتر بخوانید:واکنش همتی به انصراف جلیلی از کاندیداتوری




نامه‌ای به ایران
به نام خدا
مردم ایران
سلام

من عبدالناصر همتی فرزند ایران، یکی از شما و نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری جمعه ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ هستم و این نامه را در آخرین لحظات مبارزات انتخاباتی خطاب به تک تک شما می‌نویسم.

در ۲۴ ساعت آینده مهلت تبلیغات انتخاباتی تمام می‌شود و به دور از هیجان این فرد فرد شما در خانه و خانواده‌ها هستید که فکر می‌کنید و تصمیم می‌گیرید و سرنوشت ما را تعیین می‌کنید.
گاه فقط حتی یک رای؛ آری یک رای می‌تواند سرنوشت یک ملت را نه برای چهار سال بلکه برای چهل سال آینده تعیین کند.

اغراق نمی‌کنم و دروغ نمی‌گویم. شما در مناظره‌های تلویزیونی دیدید که من وعده‌ی غیرقابل عملی ندادم. چون نمی‌خواهم به شما دروغ بگویم. الان هم دروغ نمی‌گویم حتی یک رای شما نوجوان رای‌اولی یا بانوی خانه‌دار یا کارمند و کارگر عزیز می‌تواند سرنوشت ایران را تغییر دهد. روز ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ تنها روزی است که همه ما برابریم. رای روستانشین دورترین استان ایران یا رای شهروندان پایتخت برابر است. رای بی‌قدرتان با رای قدرتمندان برابر است. من نامزد ریاست‌جمهوری شده‌ام تا این برابری حفظ شود. دروغ‌هایی که به شما می‌گویند رئیس‌جمهور تعیین شده است را باور نکنید.

دروغ‌هایی که به شما می‌گویند همه از فلان نامزد حمایت می‌کنند را باور نکنید.

دروغ‌هایی که به شما می‌گویند چه رای بدهید و چه رای ندهید فلان نامزد رئیس‌جمهور می‌شود را باور نکنید.

دروغ‌هایی که به شما می‌گویند رئیس‌جمهور هیچ قدرتی ندارد و هیچ کاری نمی‌تواند بکند را باور نکنید.

مردم عزیز ایران

سال‌های ۸۴ تا ۹۲ را از یاد نبرید. سال‌هایی که بنای ظالمانه‌ترین تحریم‌ها علیه ایران گذشته شد را از یاد نبرید. سال‌هایی که همه جناح‌های سیاسی به جان هم افتادند را از یاد نبرید. سال‌هایی که بهترین جوانان ایران آسیب دیدند را از یاد نبرید. سال‌هایی که همه از رای دادن پشیمان شده بودند را از یاد نبرید. سال‌هایی که همه دنبال رای‌های گمشده خود می‌گشتند را هم از یاد نبرید.

ما می‌توانیم معترض باشیم، اما منفعل نباشیم، ما می‌توانیم از دولت‌های قبل ناراضی باشیم، اما قهر نکنیم، نتیجه قهر شما پیروزی نیست، شکست است. با رای ندادن شما هیچ اتفاقی نمی‌افتد. افرادی با کمترین آرا می‌توانند رئیس‌جمهور شوند و مثل یک رئیس‌جمهور با رای بالا بر شما حکومت کنند. هر کسی که از حق رای خود صرف‌نظر کند در واقع به همان کسانی رای داده است که از دست آن‌ها عصبانی است.

هر کسی که از حق رای خود صرف‌نظر کند به کسانی رای داده است که می‌گویند رای مردم اهمیتی ندارد.
هر کسی که از حق رای خود صرف‌نظر کند به کسانی رای داده است که می‌خواهند یک دولت ضعیف در ایران به قدرت برسد تا بتوانند ایران را به عقب بازگردانند و به هر بهانه‌ای از ایران باج بگیرند.

می‌دانم که از دست سیاستمداران عصبانی هستید. من با زبان سیاست با شما حرف نمی‌زنم. من با زبان قدرت با شما حرف نمی‌زنم. من قدرتم را از شما می‌گیرم. من آمده‌ام که از دولت، سیاست‌زدایی کنم. من آمده‌ام که صدای سومی باشم میان این جناح و آن جناح. من آمده‌ام که یک دولت کارآمد بسازم که شایسته‌ی یک ملت روزآمد باشد. شما حق دارید بدون تحریم، بدون کمبود، بدون رکود، بدون توهین، بدون تحقیر زندگی کنید.

شما حق دارید در رفاه، با آزادی، با عدالت، با احترام و با شادی زندگی کنید.

فکر نکنید اگر رای ندهید سیاست‌بازان دست از سر شما بر می‌دارند! سیاست‌بازان از رای ندادن شما خوشحال می‌شوند، چون هر کس را می‌خواهند به قدرت می‌رسانند و انتخابات را به انتصابات بدل می‌کنند. آنان قدرت را از قدرتمندان می‌گیرند نه از شهروندان.

عزیزان من

من کار خودم را کرده‌ام. در برابر نامزد قدرتمندان، نامزد شهروندان شدم و در اوج ناامیدی تلاش کردم روزنه‌ای به امید باز کنم. اکنون نوبت شماست. رای شما به من باعث افتخار من است. از یک رای تا میلیون‌ها رای‌تان را بر دیده می‌گذارم و می‌بوسم و سوگند می‌خورم به تک تک آرای شما وفادار باشم و هر هفته و هر ماه و هر سال صادقانه با شما حرف بزنم و گزارش پیشرفت‌ها و موانع و راه‌حل‌ها را بدهم. اما آنچه از رای به من مهمتر است اصل رای دادن شماست. اگر رای ندهید اساس جمهوریت در خطر قرار می‌گیرد. اگر رای ندهید حق تعیین سرنوشت خود را به کسانی واگذار کرده‌اید که می‌خواهند برای شما رئیس‌جمهور انتخاب کنند.

اگر قدرتمندان متوجه شوند با کمترین رای می‌توانند در قدرت بمانند دیگر هرگز برای رای دادن شما احترام قائل نخواهند شد و یاد می‌گیرند با کمترین رای و بیشترین زور بر شما حکومت کنند.

من عبدالناصر همتی جمعه ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ در خانه نمی‌مانم، شما هم در خانه نمانید. کنار من باشید. هر یک نفر شما با ده نفر پای صندوق رای بیایید. مطمئن باشید که در انتخابات با رای‌دهندگان بالا پیروزی از آن ماست.
ما می‌توانیم... ما با هم می‌توانیم

عبدالناصر همتی- فرزند ایران
۲۶ خرداد ۱۴۰۰

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ قابی احساسی از ابی و دخترش ۵۳ سال پیش در یک رستوران

عکس/ جولان اتوبوس‌های دو طبقه ۵۱ سال پیش در میدان فردوسی تهران

عکس/ استایل خاص فردین و ناصر ملک مطیعی ۴۳ سال پیش با لباس‌های برند

عکس/ خنده‌های از ته دل بهاره رهنما و دخترش پریا در پشت دیوار

عکس/ تیپ تینیجری فاطمه معتمد‌آریا ۴۴ سال پیش با شلوار پیش بندی و کلاه خاص

عکس/ استقلال در دربی تهران با لباس جدید

عکس/ چهره شوکه کننده نوید محمدزاده با تیپ اجق وجق در دیدار با بهمن مفید

عکس/ سفر مسعود پزشکیان به جنوب غرب تهران

عکس/ لحظه آزادی اسرای فلسطینی

عکس/ توپ فینال جام جهانی فوتبال ۱۹۳۰ در موزه فیفا

عکس/ دل سهراب بختیاری زاده با استقلال است

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

دستگیری قاتل فراری در بروجرد

بلیت کنسرت دوباره گران شد!

چگونه می‌توانیم شبکه‌سازی حرفه‌ای کنیم؟

محمدعلی فردین پشت صحنه فیلم سلطان قلب‌ها

کشف و انهدام انبار بزرگ سوخت قاچاق در بندرخمیر

نباید با استیضاح وزیر اقتصاد، سیاسی برخورد کرد/ اثرات منفی پول‌های زیاد و بی‌برنامه‌ در دولت گذشته امروز مشخص شده است

بهترین رژیم غذایی برای بهبود سرطان پروستات

روش‌های خانگی بجای بوتاکس؟

دمای تهران زیر صفر شد

خیال استقلال از رونالدو و مانه راحت شد

ترامپ: در صورت صلح، روسیه به اوکراین حمله نخواهد کرد

تعطیلی بخش‌های بستری بیمارستان‌ها در نوروز تعیین و تکلیف شد

ضرورت استفاده از هوش مصنوعی برای کاهش تصادفات

واکنش حماس به عملیات جنوب حیفا

یاغی پرسپولیس: بردن دربی لذت بخش است

بحث پزشکیان با امام جمعه اسلامشهر

صحبت‌های جالب رضاییان پس از دربی؛ قول رامین به هواداران استقلال

عکس/ پوستر AFC پس از دربی؛ Tehran is RED

کارشناس داوری دربی ۱۰۵؛ پنالتی استقلال سوخت؟

فیلم/لحظاتی از شادی و غم بعد از سوت پایان دربی ۱٠۵

فیلم/بوژوویچ: استقلال در دربی سزاوار باخت نبود

فیلم/هوادار ناراحت استقلال روی سکوی‌های ورزشگاه بعد از سوت پایان بازی

عالیشاه: یک فینال را بردیم، ۹ تا باقی مانده است

عکس/خوشحالی عابدزاده از برد پرسپولیس در دربی

علی علیپور به رکورد هاشمی‌نسب رسید

فیلم/گل دوم پرسپولیس به استقلال توسط علی علیپور

کارتال دربی تهران را هم برد؛ پرسپولیس دبل کرد و به کورس برگشت!

اوجالان رئیس پ‌ک‌ک: این گروه باید خود را منحل کند

حسینی باید اخراج می‌شد!

کری‌خوانی اسکوچیچ پس از تساوی

اعتراض سریع استقلال به پنالتی دربی: آفساید به نظر می‌رسید!

فیلم/ گل اول پرسپولیس

عالیشاه پنالتی‌زن پرسپولیس را عوض کرد

برد یک نیمه‌ای پرسپولیس در دربی؛ استقلال باز هم پنالتی داد

تصویر جالب از پرتماشاگرترین دربی پایتخت

پزشکیان: از قطعی برق و گاز عذرخواهی می‌کنم

فیروز کریمی: پیشنهاد استقلال را رد کردم

عکس/ رامین رضاییان به سمت نیمکت پرسپولیس رفت

نوشته جالب هوادار پرسپولیس برای سروش رفیعی

پوتین: اولین ارتباطات ما با دولت آمریکا، امید‌هایی را منعکس می‌کند

واکنش کفاشیان به ائتلاف با عابدینی علیه تاج

مرگ مشکوک بازیگر معروف و همسرش

رشد چشمگیر مجتمع تبریز بیمه معلم در رشته‌های اموال، اشخاص و عمر

واحد پول چه کشورهایی پوند است؟

سرمایه‌گذاری مولد؛ سود فردی، رشد جمعی

ماجرای مرگ تلخ ۱۹ ورزشکار ایرانی به خاطر گازگرفتگی

آیا تغذیه سالم در بارداری بر هوش نوزاد اثر دارد؟

جاذبه‌های گردشگری پارک طالقانی تهران

قیمت گوشت امروز چهارشنبه ۸ اسفند اعلام شد

آشنایی با خواص شگفت‌انگیز کنجد برای سلامتی