تاریخ انتشار: ۱۴:۲۷ - ۰۷ تير ۱۴۰۰

ادای احترام کلانتری به دو خبرنگار فقید

رییس سازمان حفاظت محیط‌زیست به دو خبرنگار فقید ایسنا و ایرنا ادای احترام کرد.

واژگونی اتوبوس خبرنگاران

اقتصاد۲۴- عیسی کلانتری صبح امروز برای ادای احترام به دو خبرنگار فقید ایسنا و ایرنا که در حادثه دلخراش واژگونی اتوبوس خبرنگاران جان خود را از دست دادند بر سر مزار دو بانوی روانشاد رفت.


بیشتر بخوانید: تشکیل کارزار استعفای عیسی کلانتری


بر اساس این گزارش، در روز‌های اخیر برخی اظهارنظر‌ها و نحوه مواجهه عیسی کلانتری رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با موضوع تصادف اتوبوسی که از طرف این سازمان برای انتقال خبرنگاران در نظر گرفته شده بود و عدم عذرخواهی او در پی درگذشت دو خبرنگار جوان ایسنا و ایرنا موجی از انتقادات و واکنش‌ها را برانگیخته بود.

عیسی کلانتری بر سر قبر مهشاد و ریحانه

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار