تاریخ انتشار: ۱۲:۴۰ - ۱۰ تير ۱۴۰۰

علی دایی: من خارج از ایران واکسن زدم

علی دایی گفت: من خارج از ایران واکسن زدم. دلیلی هم ندارد که بگویم نزده‌ام. من نگران خانواده، دخترم و ... هستم.

واکسن کرونای علی دایی

اقتصاد۲۴- علی دایی با تاکید بر اینکه با انجام واکسیناسیون جلوی شیوع کرونا گرفته می‌شود گفت: هر چقدر بتوانیم واکسیناسیون کنیم، مطمئنا شیوع این بیماری را کمتر می‌کنیم.

وی تاکید کرد: هر کسی بتواند واکسن بزند، باید بزند. چه خارج از ایران و چه در داخل ایران باید این واکسن را بزنیم. کسی نباید منتظر باشد. اگر این امکان را دارند که واکسن بزنند، باید بزنند. بعضی‌ها می‌گویند، چون مردم نزدند، من هم نمی‌زنم. این تفکرات غلط است.


بیشتر بخوانید: علی کریمی و علی دایی در موزه افتخارات بایرن مونیخ +عکس


کاپیتان سابق تیم ملی در پاسخ به این سوال که آیا خودش واکسن زده است گفت: من خارج از ایران واکسن زدم. دلیلی هم ندارد که بگویم نزده‌ام. من نگران خانواده، دخترم و ... هستم. من کارم این است که در دفترم با خیلی‌ها در ارتباط باشم. حداقل به این شکل مبتلا نمی‌شوم و به خانواده‌ام آسیبی نمی‌رسد.

علی دایی تاکید کرد: واکسیناسیون خیلی مهم است. من می‌توانستم بگویم نزده‌ام، اما واکسن زده‌ام. مسافرت رفتم و قبل از عید واکسن زدم. کسی با واکسن نزدن و زدن پهلوان نمی‌شود. چرا به دروغ بگویم که واکسن نزده‌ام.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار