تاریخ انتشار: ۲۱:۰۵ - ۱۲ تير ۱۴۰۰

پیشنهاد مطهری به روحانی و ظریف

علی مطهری به روحانی و ظریف در خصوص مذاکرات وین توصیه کرد که اجازه دهید توافق وین که به غایت خود نزدیک است توسط دولت جدید امضا شود.

علی مطهری

اقتصاد۲۴- علی مطهری در توئیتی نوشت: به آقایان روحانی و ظریف توصیه میکنم که اجازه دهند توافق وین که به غایت خود نزدیک است توسط دولت جدید امضا شود، زیرا اگر توسط دولت فعلی امضا شود شاهد چهار سال دیگر هتاکی افراطی‌ها به این دولت و نسبت دادن کاستی‌ها به این توافق خواهیم بود، ضمن این که از مواهب آن بهره می‌برند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار