تاریخ انتشار: ۱۵:۰۹ - ۱۴ تير ۱۴۰۰

دلیل قطع گسترده برق در روز گذشته مشخص شد

روز گذشته دو واحد نیروگاهی به مجموع ۱۰۰۰ مگاوات از مدار بهره برداری خارج شد که دلیل اصلی گسترده شدن قطعی‌های برق در روز گذشته همین موضوع بود؛ ساعتی پیش نیز حدود ۸۰۰ مگاوات از ظرفیت نیروگاه شهید سلیمی نکا از مدار خارج شد.

دلیل قطع گسترده برق

اقتصاد۲۴- قطعی‌های گسترده و عجیب روز گذشته که طبق گزارش‌های مردمی، اغلب مشترکان در کلانشهر‌ها تقریبا دو نوبت قطعی برق به مجموع ۴ یا ۵ ساعت را تجربه کردند، علاوه بر افزایش گرمای هوا و افزایش بار مصرف شبکه، ناشی از خروج از مدار دو واحد نیروگاهی به مجموع ظرفیت ۱۰۰۰ مگاوات بود.

با وجود به مدار بهره برداری بازگشتن نیروگاه اتمی بوشهر، این واحد نیروگاهی به دلایلی که مسائل فنی عنوان شده، در روز گذشته با تمام ظرفیت در مدار نبود و ساعاتی پیش در ظهر امروز، نیروگاه اتمی بوشهر به ظرفیت ۱۰۰۰ مگاواتی خود در تولید برق رسید.

همچنین ساعتی پیش، با وقوع حادثه‌ای فنی که دلیل آن هنوز اعلام نشده، حدود ۸۰۰ مگاوات از ظرفیت تولید برق نیروگاه نکا از مدار بهره برداری خارج شد. این کاهش حدود ۸۰۰ مگاواتی ظرفیت تولید نیروگاه شهید سلیمی نکا که به موجب از مدار خارج شدن کامل یک واحد این نیروگاه و کاهش ظرفیت دو واحد دیگر رخ داده، نقش پررنگی در افزایش خاموشی‌های امروز تهران و شهر‌های شمالی خواهد داشت.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار