تاریخ انتشار: ۱۹:۳۵ - ۱۷ تير ۱۴۰۰

چرا برخی از دختران چادری را به حوزه امتحانی کنکور راه ندادند؟

دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه به موضوع جلوگیری از ورود برخی داوطلبان چادری به آزمون کنکور ورود کرد.

راه ندادن دختران چادری به حوزه کنکور در کرمانشاه

اقتصاد۲۴- شهرام کرمی در این باره اظهار کرد: اخیرا گزارش‌هایی به دادسرای کرمانشاه واصل شد مبنی براینکه در برخی حوزه‌های امتحانی آزمون کنکوری سراسری امسال از ورود داوطلبان چادری به محل آزمون جلوگیری شده است.

وی تصریح کرد: انتشار این خبر بازتاب گسترده‌ای را در فضای مجازی داشت و جریحه دار شدن قلب امت حزب الله و خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران را به همراه داشت.


بیشتر بخوانید: حرف حساب معترضان به سوالات کنکور ۱۴۰۰ چیست؟


دادستان کرمانشاه افزود: در این راستا سریعا دستور رسیدگی به موضوع را صادر کردیم تا صحت آن بررسی شود.

وی با تاکید براینکه چنین برخورد‌هایی در جامعه اسلامی قابل قبول نیست، گفت: چنانچه این مورد صحت داشته باشد با خاطیان برخورد خواهد شد.

کرمی متذکر شد: چنانچه کسانی هم شکایت دارند می‌توانند به دادستانی مراجعه کنند.

وی در ادامه به تاکیدات ائمه و بزرگان دین در خصوص لزوم رعایت عفاف و حجاب برای زنان و مردان مسلمان اشاره کرد و افزود: اجازه نمی‌دهیم در جامعه اسلامی عده‌ای بخواهند برای کمرنگ کردن واجبات دینی تلاش کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار