تاریخ انتشار: ۱۲:۴۲ - ۲۲ تير ۱۴۰۰

قولی که ربیعی به ابراهیم رئیسی داد

سخنگوی دولت گفت: دولت برای رفع نگرانی کالا‌های اساسی تمام تلاش خود را بکار بسته و ترتیباتی اتخاذ شده است و تا در ماه‌های آغازین دولت نگرانی در این زمینه وجود نداشته باشد.

قول ربیعی به ابراهیم رئیسی

اقتصاد۲۴- علی ربیعی سخنگوی دولت صبح امروز (سه‌شنبه) در نشست خبری با حضور اهالی رسانه کخه به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: اعضای هیئت دولت تاکنون با آقای رئیسی رئیس‌جمهور منتخب دیدار داشتند و این جلسات همچنان ادامه دارد و گزارش‌های لازم را ارائه خواهند کرد.

ربیعی تاکید کرد: دولت خود را مکلف به همکاری با رئیس‌جمهور منتخب می‌داند.

وی افزود: دولت برای رفع نگرانی کالا‌های اساسی تمام تلاش خود را بکار بسته و ترتیباتی اتخاذ شده است و تا در ماه‌های آغازین دولت نگرانی در این زمینه وجود نداشته باشد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار