تاریخ انتشار: ۰۹:۴۸ - ۲۴ تير ۱۴۰۰

کاخ سفید: به مذاکرات غیرمستقیم با ایران ادامه می‌دهیم

سخنگوی کاخ سفید گفت که آمریکا به مذاکرات غیرمستقیم با ایران برای بازگشت دو طرفه به برجام ادامه می‌هد.

کاخ سفید

اقتصاد ۲۴-  «جن ساکی» سخنگوی کاخ سفید گفت که آمریکا به مذاکرات غیرمستقیم با ایران برای بازگشت دو طرفه به برجام ادامه می‌هد.

وی با اشاره به ادعای وزارت دادگستری آمریکا که چهار ایرانی را به تلاش برای آدم‌ربایی یک خبرنگار ایرانی‌الاصل ساکن بروکلین متهم کرده است، گفت که این مسأله تاثیری بر مذاکرات هسته‌ای غیرمستقیم تهران و واشنگتن ندارد.


بیشتر بخوانید: واکنش ترامپ به گاف تازه بایدن


ساکی افزود که تصمیم داریم به مذاکرات ادامه دهیم، چرا که آن را رویکردی دیپلماتیک می‌دانیم که در راستای منافع ما بوده و همچنان سازنده است.

تا کنون شش دور مذاکره برای بررسی احیای برجام در وین برگزار شده است. آمریکا نیز به طور غیرمستقیم در این گفت‌وگوها حضور دارد.

منبع: ایلنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار