تاریخ انتشار: ۱۹:۴۳ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۰

آبفا: آب مشترکان پرمصرف تهران از فردا تا ۵ ساعت قطع می‌شود

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: از ابتدای تیرماه برای ۲۰۰ هزار مشترک بدمصرف و پرمصرف تهرانی، اخطار پیامکی و مکتوب صادر شده و چنانچه میزان مصرف خود را در این مدت کنترل نکرده باشند از فردا روزانه بین ۲ تا ۵ ساعت آب این مشترکان قطع خواهد شد.

قطعی آب

اقتصاد ۲۴- "محمدرضا بختیاری" روز جمعه با اشاره به اینکه از ابتدای تیرماه برای ۲۰۰ هزار مشترک بدمصرف و پرمصرف تهرانی، اخطار پیامکی و مکتوب صادر شده بود گفت: پیش از این، اینگونه مشترکان اخطاریه دریافت کرده اند که اگر نسبت به رعایت الگوی مصرف اقدام نکنند با محدودیت قطع آب روبرو خواهند شد.

بختیاری با اشاره به اینکه مشترکانی که میزان مصرف خود را در این مدت کاهش ندادند مشمول این طرح می‌شوند، اظهار داشت: این مشترکان حدود ۵ درصد کل مشترکان را شامل می‌شوند که ۱۰ درصد آب تهران را مصرف می‌کنند.

وی به این موضوع که شروع این کار از اشتراک‌های پرمصرف مناطق شمالی تهران است، اشاره کرد و گفت: بیشتر این مشترکان در شمال تهران هستند ضمن اینکه در مناطق بخش جنوبی استان تهران نیز شاهد مصرف بالا هستیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با بیان اینکه رشد مصرف در استان تهران، امسال منطقی و در حد یک درصد بوده است اظهار داشت: ۵۰ درصد مردم تهران کمتر از حد نرمال که ۱۴ مترمکعب است، آب مصرف می‌کنند.

وی ادامه داد: ۳۰ درصد تهرانی‌ها کمی بیش از الگوی مصرف آب استفاده می‌کنند و ۲۰ درصد نیز مشترکان پرمصرف هستند.

بختیاری خاطرنشان کرد: مردم باید بدانند که امسال تابستان بسیار سختی را می‌گذرانیم، از این رو نیازمند همکاری آن‌ها در رعایت الگوی مصرف هستیم.

این مقام مسوول استفاده از کاهنده مصرف، استفاده نکردن از آب به‌جای جارو در زمان نظافت ساختمان، باز نگذاشتن آب در زمان استحمام و شست و شوی دست ها، بررسی وضعیت کلر‌های آبی و قرار دادن در سایه و سایر موارد را مانع از هدررفت آب دانست.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار