تاریخ انتشار: ۰۹:۳۰ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۰

افزایش نرخ فروش محصولات در خموتور

شرکت موتورسازان تراکتور سازی ایران، با تصویب هیات‌مدیره نرخ فروش محصولات خود را به گروه صنایع تراکتورسازی، به طور متوسط ۳۲ درصد بالا برد.

بورس

اقتصاد ۲۴- موضوع افزایش قیمت محصولات این شرکت با نماد خموتور، در نامه زیر اطلاع‌رسانی شده است (بتاسهم):

بورس


شرکت موتورسازان، به عنوان یکی از پروژه‌های طرح مجتمع تراکتورسازی ایران بمنظور تامین موتور‌های موردنیاز شرکت تراکتورسازی ایران احداث شد و پس از آن در راستای سیاست کوچک‌سازی صنایع، از شرکت مادر تفکیک و در سال ۱۳۷۱ پروانه بهره‌برداری مستقل تحت عنوان «شرکت موتورسازان تراکتورسازی ایران» را دریافت کرد.

درسال ۱۳۸۶ براساس سیاست‌های اقتصادی کشور براساس اصل ۴۴ قانون اساسی این شرکت در سازمان بورس اوراق بهادر تهران به عنوان شرکت سهامی عام پذیرفته شد.

هم اکنون بیش از ۵۲ درصد سهام آن متعلق به شرکت تراکتورسازی ایران و ۳۴ درصد متعلق به آستان قدس رضوی و مابقی متعلق به کارکنان و سهامداران جزء است.


بیشتر بخوانید:سود نقدی ۲۲۰ تومانی لبوتان به سهامداران


شرکت موتورسازان به عنوان یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان موتور‌های دیزلی کشور با در اختیار داشتن امکانات و تجهیزات لازم در ساخت انواع موتور‌های سه، چهار و شش سیلندر با کاربرد‌های مختلف کشاورزی، خودرویی، صنعتی، ماشین‌آلات راه‌سازی و …فعالیت می‌کند.

عرضه انواع محصولات با کاربرد‌های متنوع کشاورزی، پمپ، ژنراتور و قطعات وابسته برای بازار‌های داخلی و خارجی در کارنامه شرکت موتورسازان تراکتورسازی ایران قرار دارد (موتورسازان).

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار