تاریخ انتشار: ۱۵:۲۵ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۰

پای مفسد اقتصادی بزرگ به صحن مجلس باز شد

امیرقلی جعفری بروجنی، نماینده بروجن در مجلس در موافقت با وزیر پیشنهادی اطلاعات گفت: محیط پیرامونی ما و کشور‌های اطراف ما بسیار ملتهب و پرتلاطم هستند رابطه و اشراف اطلاعاتی و رصد درست اطلاعاتی از وظایف وزیر است که باید داشته باشد.

رای اعتماد مجلس

اقتصاد۲۴- امیرقلی جعفری بروجنی، نماینده بروجن در مجلس در موافقت با وزیر پیشنهادی اطلاعات، گفت: رسالت و جایگاه وزارت اطلاعات برای همه روشن است دراین که هر فعالیتی در جغرافیای ایران صورت بگیرد شرط امنیت است. حساسیت این وزارت اطلاعات را همه می‌دانند در مقام قضاوت و داوری، باید انصاف و عدالت را در نظر بگیریم و رعایت کنیم تا بهتر تصمیم بگیریم اشراف اطلاعاتی مبارزه با تروریسم و فعالیت‌های مبارزاتی با ضدجاسوسی از جمله وظایف وزارت اطلاعات است.

او افزود: محیط پیرامونی ما و کشور‌های اطراف ما بسیار ملتهب و پرتلاطم هستند رابطه و اشراف اطلاعاتی و رصد درست اطلاعاتی از وظایف وزیر است که باید داشته باشد. برنامه‌های آقای خطیب و گذشته ایشان قابل دقت و توجه است خواهش می‌کنم رئوس برنامه‌های ایشان و نظر کیسیون مرتبط را نمایندگان دقت کنند. مبارزه هوشمندانه با بازیگران و روند‌ها و گلوگاه‌های فساد یکی از برنامه‌های وزارت اطلاعات است

این نماینده ادامه داد: ارتقا و تجمع و تلفیق هوشمندانه لحظه‌ای اطلاعات جزو برنامه‌های ایشان است آبادانی در مناطق حساس و ویژه با ملاحظات امنیتی، فرهنگی، و... از برنامه‌های ایشان است، صیانت از دارایی‌های ارزشمند به ویژه بنیان‌های نخبگان علمی و ژنیتیکی، کشف توطئه‌ها و جاسوسی و اغتشاش و خرابکاری علیه تمامیت ارضی کشور، توسعه فرهنگ خودباروی و نوآوری و خلاقیت در همه ابعاد امنیتی دفاعی و ابلاغی مقام معظم رهبری، برقراری ارتباط و همکاری با دیگر کشور‌ها با در نظر گرفتن سه اصل عزت، حکمت و مصلحت از دیگر برنامه‌های ایشان است. دفاع از نظریه انقلابی براساس بیانیه گام دوم و توجه به مدیریت جهادی و رفع عیوب ساختاری اقتصاد، کنار زدن وابستگی به نفت، توجه به اقتصاد دانش بنیان و اجرای عدالت از دیگر برنامه‌های ایشان می‌باشد.


بیشتر بخوانید: اظهارات مهم ابراهیم رئیسی درباره مذاکرات هسته‌ای


او ادامه داد: آقای خطیب گذشته‌ای داشتند ایشان از درون مجموعه اطلاعات هستتد از سال ۶۴ تا کنون. در دفتر حفاظت قوه قضاییه بودند اولین وزیری است از مجموعه وزارت اطلاعات انتخاب شده است. دفاع ایشان از انقلاب و در میدان جنگ و خانواده شان نشان دادند پله پله بالا آمدند. نمایندگان مجلس سه خواسته دارند حتما باید ایشان پاسخ بدهند تا اطمینان بیشتر ایجاد شود.

جعفری تصریح کرد: ایجاد تحول طبق گفته آقای رئیسی در ساختار‌ها و معاونت‌ها باید انجام گیرد. خط قرمز بحث فتنه نفوذ و رخنه است انشالله شفاف می‌فرمایند. گذشته ایشان این مسائل را به خوبی تببیین می‌کند بهترین نیرو‌ها در درون وزارت اطلاعات وجود دارد تا تحولی رخ دهد که شرط رئیس جمهور و دولت و ومجلس است.

در ادامه محسن زنگنه در موافقت با وزیر پیشنهادی اطلاعات گفت: ما در بررسی صلاحیت نامزد‌ها شاخص‌هایی را داشته باشیم اگر این‌ها دقیق باشد خروجی مجلس به نفع مردم و دقیق است. نباید معیار ها‌ی ما حرف‌های درگوشی و حرف‌های مجازی و شب نامه باشد. خروجی باید در شان انقلاب و این مجلس باشد. سابقه و مدیریت اجرایی برای ما در مجلس مهم است. وزارتخانه‌ای که بیشترین سابقه را وزیرش دارد وزیر اطلاعات است که این نکته قوت است نباید دوستان نقطه ضعیف را پیدا کنند و آن را بزرگ کنند.

او افزود: کدام یک از مدیران در ۴ دهه در وزارتخانه‌ای بوده و نقاط ضعفی نداشته اند. آقای خطیب ۱۲ سال مسئولیت مدیرکل امنیت و اطلاعات شهر قم داشتند در سه دولت بودند. این ۴۰ سال سابقه برای ما معیار است. ایشان در سال ۸۹ بعد از قم به حراست دفتر مقام معظم رهبری می‌روند و در سال ۸۱ به دفتر حفاظت قوه قضاییه می‌روند این‌ها معیار و شاخص‌های ما است در میان گزینه‌های پیشنهادی چنین سابقه‌ای را نداریم. ۴۰ سال سابقه را در میان دیگران ندیدیم شان مسئول امنیت با شان مسئول بسیج دانشجویی متفاوت است ما نباید انتظار داشته باشیم که رفتاری که مسئول امنیتی انجام می‌دهد با یک مسئول تشکل مردمی یکی باشد. این انتظار نامعقول است.

زنگنه بیان کرد: وزرایی که در سطوح امنیتی انتخاب می‌شوند باید تایید مقام معظم رهبری را بگیرند. در بحث طبری به اطلاعات سپاه سپرده شد. قطعا رأی بالای وزیر اطلاعات که در بحث ضدجاسوسی در شهر قم بیش از ۱۶ سال فعالیت داشته و درآنجا اتفاقات زیادی افتاده است قابل توجه است رأی بالای مجلس به وزریر اطلاعات یک پیام به سرویس‌های جاسوسی دنیا و عرفان‌های نو پدید و همچنین سرویس‌هایی که امنیت جمهوری اسلامی ایران دارد بدون توجه به برخی فضاسازی‌های بیرونی و حرف‌های درگوشی که صحت ندارد وزیر رأی دهیم.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۹ خرداد ۱۴۰۴ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۹ خرداد ۱۴۰۴ + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز جمعه ۹ خرداد ۱۴۰۴ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۹ خرداد ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ مراسم تشییع برادر آیت الله هاشمی رفسنجانی (ره)

عکس/ سردار سلیمانی در کنار احمد شاه مسعود ۳۵ سال پیش

عکس/ عروسی دختر ناصرالدین شاه با داماد ۱۶ ساله در ۱۳۰ سال پیش

عکس/ بدنسازی سردار دورسون در جنوب ترکیه

عکس/ آرمین راد کلاهبرداری که با همه عکس دارد، دستگیر شد

عکس/ استوری تبریک فرهاد مجیدی به مجتبی جباری

عکس/ مایکل جکسون در کنار همسرش لیزا ماری ۳۰ سال پیش در فرانسه

عکس/ بازیکنان استقلال با کاپ قهرمانی جام حذفی در هواپیما

عکس/ استوری کنایه‌آمیز مازیار زارع به قهرمانی استقلال

عکس/ یادگاری روزبه چشمی و رامین رضائیان با جام حذفی استقلال

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

پیش بینی بورس امروز شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴

عذرخواهی نایب رئیس مجلس از مردم بابت تصادف فرزندش

میانگین اجاره بها در تهران با احتساب وام ودیعه بیش از ۴۰ میلیون تومان است/ وضعیت آشفته مسکن، فروپاشی طبقه متوسط را در پی خواهد داشت

نامه انتقادی جعفرزاده ایمن آبادی به فرمانده سپاه گیلان درباره شبیه سازی جهنم

روایت سکینه پاد از نحوه ارسال لایحه حجاب در دولت رئیسی

فال روزانه شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

۱۵ دلیل ریزش ابرو و نحوه‌ی درمان آن

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

عکس/ دختر بزرگ رضاخان ۹۴ سال پیش در کنار دو برادر ناتنی اش

عکس/ ظاهر متفاوت غلامرضا تختی ۶۷ سال پیش در ژاپن

خوراکی‌هایی که انرژی روزتان را می‌گیرند

عکس دیده نشده از رهبری با لباس نظامی ۴۴ سال پیش در حال صحبت کردن برای رزمنده‌ها

طرز تهیه سالاد مرغ کلاسیک به روش رستورانی

کاهش وزن با کمک بوتاکس؟

عکس/ شکل و شمایل همدم السلطنه فرزند اول رضاخان ۶۶ سال پیش با لباس ساتن

چگونه عربستان قصد دارد به بهشت مُد تبدیل شود؟/ از سن لورن خاورمیانه تا جذب دولچه گابانا و آدیداس به سوی ریاض

عکس/ جنت جکسون خواهر مایکل جکسون ۴۱ سال پیش با دستکش خاص

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۱۰ خرداد ۱۴۰۴/ بلاتکلیفی خریداران طلا ادامه دارد

پیش بینی قیمت دلار امروز ۱۰ خرداد ۱۴۰۴/ قیمت دلار پس از توافق با آمریکا چقدر می‌شود؟

عکس/ چهره خاص بروسلی ۵۳ سال پیش در حال صحبت کردن با دخترش

تروئیکای اروپا و آمریکا به‌دنبال فشار بیش‌تر بر ایران

فیلم/ رهبر انقلاب: اتفاق سفارت عربستان کار بد و غلطی بوده

بولتون: جایزه صلح نوبل، هدف اصلی ترامپ در مذاکرات

ترامپ: به توافق با ایران نزدیک هستیم

شهادت دو مرزبان در مریوان بر اثر انفجار مین

ممنوعیت کشیدن سیگار در فرانسه

تاکید ماکرون بر اهمیت مذاکرات تهران و واشنگتن

چراغ سبز دیوان عالی آمریکا به اخراج مهاجران

عکس/ اتوبوس رشت به تهران سال ۱۳۳۶ خورشیدی

شهادت سرباز بوشهری در درگیری با قاچاقچیان

واکنش نماوا به فیلترشدن این پلتفرم

انتقاد تند نماینده مجلس از خطبه‌های نماز جمعه

شکایت ۱۵ محقق ایرانی از طرح ترامپ

عکس/ اقدام عجیب چین در مورد ایران

ثبت ۱۲۰ هزار بیمار ام اس در کشور

واردات گوشت قرمز متوقف شد؟

عکس/ پیام عاشقانه همسر حسینی پس از قهرمانی استقلال

وعده سایپا برای تحویل خودروهای شاهین، اطلس و سهند

عضو کمیسیون امنیت ملی: قاسمیان غلط کرده

عکس/ رامین رضاییان به یاد اسطوره‌های فقید استقلال