تاریخ انتشار: ۱۰:۰۱ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۰

وضعیت جوی چند روز آینده کشور

کارشناس هواشناسی در مورد آخرین وضعیت جوی کشور گفت:طی سه روز آینده درارتفاعات البرز ، زاگرس مرکزی، ارتفاعات استان‌های هرمزگان ،جنوب سیستان و بلوچستان در ساعات بعد از ظهر رگبار باران و بارش خفیف و پراکنده و همچنین کاهش دما را شاهد خواهیم بود.

وضعیت جوی چند روز آینده کشور

اقتصاد۲۴-  کبری رفیعی افزود: به طور کلی تا پایان هفته در بیشتر مناطق جوی آرام را شاهد خواهیم بود. از بعد از ظهر جمعه و روز شنبه نیز با نفوذ جریان‌های شمالی بر روی سواحل خزر، اردبیل، شمال آذربایجان‌های شرقی و غربی بارش‌های پراکنده را پیش بینی خواهیم کرد.


وی ادامه داد:طی دو روز آینده در مناطقی از شرق و جنوب شرق کشور به ویژه منطقه زابل در شمال سیستان و بلوچستان در برخی از ساعات وزش باد شدید، احتمال ریزش گردو خاک و کاهش کیفیت هوا  و دید افقی را خواهیم داشت.


بیشتر بخوانید: هشدار هواشناسی درباره طوفان خاک در ۵ استان


رفیعی گفت:دریای خزر با توجه به نفوذ جریان‌های شمالی از بعد از ظهر جمعه مواج خواهد شد.

وی در پایان در مورد آخرین وضعیت آب و هوایی تهران گفت: آسمان تهران امروز صاف در برخی ساعات همراه  با غبار محلی به ویژه در بعد از ظهر خواهد بود. حداکثر دما امروز ۳۵ درجه و حداقل دما در این استان ۲۴ درجه بالای صفر خواهد بود.

منبع: دنیای اقتصاد
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار