تاریخ انتشار: ۰۸:۵۴ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۰

افروز، هشتمین طلایی کاروان سردار دل‌ها

سعید افروز پرتابگر نیزه ایران در کلاس F ۳۴ مسابقات دوومیدانی بازی‌های پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو موفق به کسب مدال طلا شد.

هشتمین طلایی کاروان ایران

اقتصاد۲۴- مسابقات دوومیدانی بازی‌های پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو از ساعت ۹:۳۰ امروز (چهارشنبه به وقت محلی) با رقابت ورزشکاران در پرتاب نیزه کلاس F ۳۴ دنبال شد.
نماینده ایران در این رقابت سعید افروز بود که با پرتابی به میزان ۴۰.۰۵ متر به مدال طلای پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو دست یافت.

او که در این مسابقه رقبای از چین (۲ نفر)، مراکش، فرانسه، کلمبیا (۲ نفر)، پاپوا گینه، تونس و عراق را پیش رو داشت، در همان پرتاپ اول از رقبایقبلی‌اش پیشی گرفت و نیزه را ۳۹.۴۸ متر پرتاب کرد. او در پرتاب دوم حدنصاب ۳۹.۴۰ متر را برجای گذاشت و با پرتابی به اندازه ۴۰.۰۵ متر به استقبال پرتاب چهارم رفت. افروز در پرتاب چهارم نیز رکورد ۳۹.۶۷ متر را به ثبت رساند و از انجام پرتاب‌های پنجم و ششم خودداری کرد.

پرتاب سوم افروز نه تنها او را به مدال طلا رساند، بلکه وی را رکوردار جدید پرتاب نیزه پارادوومیدانی در کلاس F ۳۴ در سطح جهان و پارالمپیک کرد.
بعد از سعید افروز، مائوریسیو والنسیا از کلمبیا با رکورد ۳۷.۸۴ متر دوم شد و به مدال نقره رسید. هموطنش دیه‌گو فرناندو مندس هم با رکورد ۳۷.۱۱ متر به مدال برنز دست یافت.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار