تاریخ انتشار: ۱۰:۳۸ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۰

اتریش یک میلیون دوز واکسن به ایران اهدا می‌کند

الکساندر شالنبرگ وزیر امور خارجه اتریش اعلام کرد که این کشور یک میلیون دوز واکسن کرونا برای مبارزه با این بیماری همه گیر به ایران اهدا می‌کند.

اهدای یک میلیون دوز واکسن به ایران توسط اتریش

اقتصاد ۲۴- صفحه توییتر وزارت امور خارجه اتریش به نقل از الکساندر شالنبرگ، وزیر خارجه این کشور نوشت: خوشحالم که اتریش با یک میلیون دوز واکسن آسترازنکا علیه کووید-۱۹ از مردم ایران حمایت می‌کند. هر تزریق در مبارزه جهانی ما با این بیماری همه گیر اهمیت دارد و نمی‌توانیم شاهد هیچ نقطه خالی در نقشه واکسیناسیون جهانی باشیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار