تاریخ انتشار: ۲۲:۰۸ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۰

انتقاد مطهری از مصوبه برجامی مجلس

علی مطهری در توئیتی با انتقاد از مصوبه مجلس درارتباط با آژانس بین المللی انرژی اتمی نوشت: قانونی که از روی لجاجت و برای انهدام برجام تصویب شود همین سرنوشت را دارد. ‏

مصوبه برجامی مجلس

  اقتصاد۲۴علی مطهری نایب رئیس پیشین مجلس شورای اسلامی در توئیتی در این باره نوشت: چرا مجلس باید مصوبه‌ای خلاف منطق و منافع ملی در ارتباط با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی داشته باشد که دولت‌ها مجبور باشند پشت سر هم آن را نقض کنند.


بیشتر بخوانید:قطعنامه شورای حکام علیه ایران منتفی شد


وی افزود: خوشبختانه این بار دیگر روحانی نیست و رئیسی است. قانونی که از روی لجاجت و برای انهدام #برجام تصویب شود همین سرنوشت را دارد.

منبع: برترین ها
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار