تاریخ انتشار: ۱۰:۵۱ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۰

اختصاص بیش از ۱۰ هزار مگاوات برق به صنایع

سخنگوی صنعت برق کشور گفت: قرار است بیش از ۱۰ هزار مگاوات انرژی به صنایع فولاد و سیمان داده شود تا دیگر شاهد قطعی برق در این صنایع نباشیم.

اختصاص بیش از ۱۰ هزار مگاوات برق به صنایع

اقتصاد۲۴- مصطفی رجبی مشهدی سخنگوی صنعت برق کشور با اشاره به اختصاص ۱۰ هزار مگاوات برق به بخش صنایع گفت: براساس تفاهم نامه‌ای که میان وزارت نیرو و صمت اتخاذ شده قرار است بیش از ۱۰ هزار مگاوات انرژی به صنایع فولاد و سیمان داده شود تا دیگر شاهد قطعی برق نباشند.

او ادامه داد: این پروژه ظرف مدت ۳ سال به طول می‌انجامد و همچنین وزارت نیرو مکلف شده در خصوص صدور اتصال شبکه و انتقال شبکه به نیروگاه اقدام کند تا برق این صنایع تامین شود.

سخنگوی صنعت برق کشور بیان کرد: همچنین قرار است که اگر این صنایع برق مازادی هم داشته باشند، توسط وزارت نیرو از صنایع خریداری شود.


بیشتر بخوانید: چرا قبوض برق نجومی شدند؟


به گفته رجبی مشهدی تأمین برق مطمئن، مستمر و پایدار صنایع انرژی‌بر و شهرک‌های صنعتی و افزایش بهره‌وری و کاهش شدت انرژی در بخش صنعت و معدن از مهم‌ترین موضوعات مورد تفاهم دو وزارتخانه است.

او در خصوص جبران خسارت نوسانات برق به صنایع اضافه کرد: اگر در این زمینه خسارتی رخ دهد، براساس قرارداد بیمه‌ای که تنظیم شده پرداخت می‌شود، ولی قرار است ما برق این صنایع را در ۶ ماه دوم پرداخت کنیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار