تاریخ انتشار: ۱۷:۵۹ - ۰۱ مهر ۱۴۰۰

جوجه کباب آبدار + آموزش و نکته‌های کلیدی

جوجه کباب یکی از کباب‌های خوشمزه و محبوب ایرانی است که علاوه بر طعم خوشمزه به سرعت آماده می‌شود و به همین دلیل پای ثابت سفر و پیک‌نیک ایرانیان است.

طرز تهیه جوجه کباب

اقتصاد ۲۴- جوجه کباب از جمله غذا‌هایی محسوب می‌شود که دستور‌های بسیار متنوعی دارد و تقریبا هر کس برای طعم‌دار کردن گوشت مرغ برای خود روشی متفاوت دارد و از مواد متفاوتی استفاده می‌کند. مواد متداول برای طعم‌دار کردن جوجه کباب ماست، پیاز، زعفران و آبلیمو، فلفل دلمه‌ای، ادویه و... هستند.

معمولا از چند ساعت قبل، بسته به مواد در دسترس و ذایقه، مرغ‌های تکه شده را با خوابانیدن در مواد مختلف طعم‌دار می‌کنند و سپس آن‌ها را به سیخ کشیده و بر روی ذغال، کبابی می‌کنند یا درون ماهیتابه و با کمی روغن سرخ می‌کنند.

مواد اولیه جوجه کباب

مرغ به صورت جوجه کبابی خرد شده ۲ کیلوگرم (به ازای هر نفر ۳۰۰ گرم سینه یا ران یا کتف در نظر بگیرید)
پیاز متوسط ۲ عدد
ماست ۱ لیوان
سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه‌ای ۲ عدد
زعفران دم کرده غلیظ به مقدار دلخواه
فلفل سیاه به مقدار دلخواه
نمک به مقدار دلخواه (بهتر است جوجه کباب خوش نمک باشد)
آب لیموترش نصف فنجان
روغن مایع یا روغن زیتون ۱۲ قاشق غذاخوری
کره ۱۰۰ گرم

طرز تهیه جوجه کباب

در ابتدا جوجه‌ها را با زعفران غلیظ دم کرده مخلوط کنید و برای یک ساعت کنار بگذارید تا تکه‌های مرغ خوش رنگ شوند و عطر زغفران بگیرند.


بیشتر بخوانید: دستور تهیه کباب کوبیده با طعمی فوق العاده


نکته: دلیل این‌که زعفران را در ابتدای کار به جوجه اضافه می‌کنید این است که زعفران به خورد پیاز و مواد دیگر نرود و هدر نشود.

پیاز و فلفل‌های دلمه‌ای را خرد کرده و با یکدیگر مخلوط کنید و بعد از یک ساعت جوجه‌ها را به همراه ماست و آبلیمو و روغن و ادویه‌ها به پیاز و فلفل دلمه‌ای اضافه کنید و جوجه‌ها را برای سه ساعت داخل یخچال بگذارید تا به خوبی طعم بگیرند.


بعد از سه تا چهار ساعت تکه‌های مرغ را به سیخ بکشید.

نکته: توجه داشته باشید در هر سیخ تکه‌ها از لحاظ اندازه با یکدیگر تناسب داشته باشند تا زمان پخت برای همه‌ی قطعات جوجه‌ی روی یک سیخ، یکسان یا نزدیک به هم باشد.

نکته: تکه‌های پیاز و فلفل دلمه‌ای را از مرغ جدا کنید، زیرا این مواد سریع می‌سوزند و طعم و ظاهر جوجه را خراب می‌کنند.

سپس جوجه‌ها را بر روی منقل ذغالی که به درستی روشن شده است و حرارت یکنواختی دارد قرار دهید و به طور مداوم آن‌ها را بچرخانید تا به خوبی پخته شوند. مدت زمان کباب کردن هر طرف یک سیخ جوجه روی حرارت ۸ تا ۱۰ دقیقه بر روی شعله‌ی ملایم است. به این ترتیب گوشت جوجه کباب حسابی آب‌دار و تُرد و طلایی می‌شود و نمی‌سوزد.
در انتها کره را آب کرده و با مقداری زعفرانِ دم کرده مخلوط کنید و در دقیقه‌های آخر پخت بر روی جوجه بمالید تا از خشک شدن جوجه جلوگیری کند.

توجه داشته باشید پخت بیش از حد جوجه‌ها باعث خشک و سفت شدن آن‌ها می‌شود. جوجه کباب را می‌توانید به همراه چلوی زعفرانی یا به همراه نان سرو کنید. در کنار جوجه کباب معمولا گوجه‌ی کبابی، سبزی خوردن، ترشی و خیارشور به عنوان دورچین سرو می‌شود.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

فیلم/ پاسخ جالب یک روانشناس زن به سوال کامران نجف‌زاده: دیت اول را چه کسی باید حساب کند؟

پزشکیان: آماده گفت‌وگو با آمریکا هستیم

ازسرگیری فعالیت کنسولگری ترکیه در حلب سوریه

پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۲ بهمن ۱۴۰۳/ افزایش قیمت طلا با سیگنال سیاسی

انتقاد مقام طالبان به تعطیلی مدارس دخترانه

جزئیات بازداشت اعضای یک شبکه تندرو تکفیری در کرمانشاه

سرطان پانکراس یا سرطان لوزالمعده چه علائمی دارد؟

داشتن پوست شفاف و سلامت مفاصل با این مواد خوراکی

عکس/ حال و هوای خیابان بوعلی همدان ۵۷ سال پیش

عکس/ تیپ خاص هوشمند عقیلی و حسن شماعی زاده ۵۰ سال پیش

ترس از پرواز یا ایروفوبیا چیست؟

فیلم/ آتش‌سوزی مهیب در مس سونگون

بهترین آجیل برای کودکان کدام است؟

اهمیت کارآفرینی در توسعه اقتصادی چیست؟

جزئیات پرونده فروش دارو‌های بیماران سرطانی در تبریز

عکس/ گریم بی نظیر فردین و فرامرز قریبیان در فیلم غزل سال ۱۳۵۵

اینفوگرافی/ اثرات خطرناک رژیم‌های لاغری غیراصولی

عکس/ آشتی‌کنان رامین رضاییان و سیدحسین حسینی مقابل استقلالی‌ها

عکس/ استوری دردناک و غم انگیز عمو پورنگ

عکس/ اصفهان گردی غزل شاکری و همسرش با تیپ اروپایی

شاپور دوم یا شاپور ذوالاکتاف کیست و چگونه امپراتوری ساسانی را به اوج اقتدار رساند؟

عکس/ چهره کاملا متفاوت رامین رضاییان

عکس/ یک خانه عجیب با نشان نازی‌ها در یزد

سیاست‌های اقتصادی ترامپ بازار جهانی را به کدام سو می‌برد؟

عکس/ تیپ اروپایی گوگوش با شنل مخمل ۴۶ سال پیش

روبرتو پیاتزا: می‌خواهم کار ولاسکو را در ایران انجام دهم

ماجرای قمه‌کشی در بیمارستان لقمان چه بود؟

عکس/ گارد جاویدان مقابل مقبره رضاخان ۶۲ سال پیش

رامین رضاییان تنبیه شد

عکس/ حضور جنجالی قاضی صلواتی در مراسم تشییع قضات رازینی و مقیسه

جزئیات جدید درباره زندگی عامل ترور قاضی مقیسه و رازینی

عکس/ تجدید خاطره بهنوش بختیاری در اینستاگرام با این متن خنده دار

فیلم/ بارش شدید برف هم اکنون در پیرانشهر

ارزش سهام عدالت امروز دوشنبه ۱ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

موشک کروز تاروس KEPD ۳۵۰

عکس/ نوشتن عقدنامه با زعفران در محله کن ۱۰۸ سال پیش

متأسفانه عده‌ای موضوع اشتغال را به مستمسکی برای زدن نهاد وکالت تبدیل کردند

جزئیات وحشتناک کودک‌آزاری در بوکان

نرسی پسر شاپور یکم ساسانی کیست؟/کسیکه رومیان او را نارسِس نامیدند

غبار فراموشی بر زادگاه فردوسی

قیمت قند و شکر امروز + جدول

عکس/ ترکیب استقلال مقابل شمس آذر

قیمت خودرو‌های جک و لیفان کرمان موتور امروز

هشدار هواشناسی؛ آغاز بارش برف و باران شدید در این استان‌ها

عکس/ بازگشت اهالی غزه روی جلد نیویورک تایمز

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

عکس/ تیپ جدید نجمه جودکی در اینستاگرام حسابی سرو صدا کرد

عکس/ دلبری متین ستوده با کلاه عجیبش در ۳۹ سالگی

خداحافظی مسلم مسیگر از تیم ملی فوتبال ساحلی ایران