تاریخ انتشار: ۱۱:۲۶ - ۱۸ آذر ۱۳۹۷
طی سه ماه گذشته صورت گرفت؛

انتقال محصولات پتروشیمی با استفاده از سیستم ریلی

استفاده از ظرفیت ریلی برای انتقال محصولات پتروشیمی به داخل و خارج از کشور افزایش می‌یابد.
ریل
اقتصاد24- دومین جلسه کارگروه توسعه حمل و نقل ریلی در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی تشکیل شد.
این کارگروه با حضور رئیس امور گمرکی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، مدیر پایانه راه آهن بندر امام، رئیس گمرک منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی و مدیران بازرگانی برخی از شرکت های منطقه یا نمایندگان تام الاختیار آنها برگزار گردید.
براساس این گزارش، برنامه ریزی جهت تسریع در انتقال محصولات شرکتها به سرزمین اصلی (داخل کشور) و توسعه صادرات آنها از طریق انتقال به منطقه ویژه بندری امام خمینی (ره) از مصوبات این جلسه بود.
در این نشست همچنین مسائل موجود در مسیر انجام فعالیتها احصا و برنامه ریزی لازم جهت تسهیل آنها در دستور کار قرار گرفت.
لازم به ذکر است، طی سه ماه گذشته بیش از 2500 تن محصولات پتروشیمی توسط سیستم ریلی از منطقه به داخل کشور منتقل شده است.

منبع: فرینا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار