تاریخ انتشار: ۱۸:۰۸ - ۲۴ مهر ۱۴۰۰

طرح بورس کالا و انرژی آغاز شد

بانک رفاه کارگران از آغاز طرح " بورس کالا و انرژی" و ارائه انواع خدمات اعتباری به فعالان در این بازارها خبر داد.

طرح بورس کالا و انرژی

اقتصاد ۲۴-به گزارش روابط عمومی بانک رفاه کارگران، در راستای هم افزایی بیش از پیش بازار پول و سرمایه و بهره برداری متقابل این دو بازار از ظرفیت‌های یکدیگر و به منظور تأمین مالی بنگاه‌های اقتصادی و کمک به رشد و توسعه اقتصادی کشور؛ طرح " بورس کالا و انرژی" با موضوع؛ ارائه انواع خدمات اعتباری اعم از بروات، ضمانتنامه، گشایش اعتبار اسنادی داخلی آغاز شد.


بیشتر بخوانید: مدیرعامل بانک رفاه کارگران رحلت عالم ربانی حضرت آیت الله حسن زاده آملی را تسلیت گفت


بر اساس این گزارش، جامعه هدف این طرح، خریداران و فروشندگان کالا و محصولات در بورس کالا و انرژی است.

مشمولان این طرح می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به پورتال اطلاع رسانی بانک رفاه کارگران به نشانی www.refah-bank.ir مراجعه کنند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار