تاریخ انتشار: ۱۴:۰۵ - ۰۳ آبان ۱۴۰۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

تاریخ پایان کرونا در دنیا

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت (WHO) گفت: همه گیری کووید-۱۹ زمانی پایان خواهد یافت که جهان تصمیم به پایان یافتن آن بگیرد.

تاریخ پایان کرونا در دنیا

اقتصاد ۲۴- "تدروس آدهانوم" دبیر کل سازمان جهانی بهداشت اظهار داشت: همه گیری کروناویروس زمانی به نقطه پایان خود خواهد رسید که تمامی کشور‌ها به کارگیری موثر تمامی ابزارها، تجهیزات و دستورالعمل‌ها را در دستور کار خود قرار دهند.

وی افزود: همه گیری زمانی پایان می‌یابد که جهان تصمیم به پایان یافتن آن بگیرد. این در دست ماست. ما از همه ابزار‌های مورد نیاز برخورداریم: ابزار‌های پزشکی و بهداشت عمومی موثر. اما جهان از این ابزار‌ها به خوبی استفاده نکرده است. تقریبا در طول یک هفته ۵۰ هزار نفر جان خود را از دست می‌دهند و همه گیری هنوز به پایان نرسیده است.


بیشتر بخوانید: آخرین آمار جهانی کرونا دوشنبه ۵ مهر ۱۴۰۰


دبیر کل سازمان جهانی بهداشت از کشور‌های عضو گروه ۲۰ که ۴۰ درصد جمعیت خود را در برابر کروناویروس واکسینه کرده اند، درخواست کرد تا به طور فعال در سازوکار کوواکس و همچنین صندوق خرید واکسن آفریقا (AVAT) مشارکت داشته باشند.

به نقل از بیزینس استاندارد، همچنین روز گذشته (یکشنبه) "آنتونیو گوترش"، دبیرکل سازمان ملل متحد نیز از کشور‌های عضور گروه ۲۰ درخواست کرد که در جمع آوری هشت میلیارد دلار کمک کنند تا از توزیع عادلانه واکسن‌های کووید-۱۹ در سراسر جهان اطمینان حاصل شود.

منبع: ایسنا
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
0
0
سه‌شنبه ۰۴ آبان ۱۴۰۰
سازمان جهانی بهداشت=صهیونیزم جهانی
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار