تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۰۴ آبان ۱۴۰۰

هوای تهران، آلوده برای گروه‌های حساس

با اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، در طول امروز (۴ آبان ماه) با افزایش ترافیک صبحگاهی و عدم وزش باد موثر، در مناطق پرتردد کیفیت هوا در محدوده ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفته است.

هوای آلوده تهران

اقتصاد ۲۴- پیش‌بینی‌های انجام شده در شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران حاکی از آن است که در صبحگاه امروز (۴ آبان ماه) با افزایش ترافیک صبحگاهی و عدم وزش باد مؤثر در مناطق پرتردد کیفیت هوا در محدوده ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفته است.

حاکمیت جو نسبتاً آرام در طول روز پراکندگی آلاینده‌ها را محدود خواهد کرد. عدم وزش باد مؤثر همزمان با افزایش تردد خودرو‌ها تا اواخر وقت امروز (۴ آبان ماه) باعث افزایش غلظت ذرات معلق خواهد شد و درنتیجه احتمال برقراری وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس در مناطق پرتردد وجود دارد.

در صبح روز چهارشنبه (۵ آبان ماه) افزایش ترافیک صبحگاهی و انباشت آلاینده‌ها طی ساعات گذشته سبب افزایش غلظت ذرات معلق خواهد شد و در بیشتر مناطق پرتردد کاهش کیفیت هوا را به‌دنبال خواهد داشت. تداوم پایداری جوی در طول سبب تجمع آلاینده‌ها به‌ویژه در مناطق پرتردد خواهد شد.

همچنین سکون جو همراه با افزایش ترافیک تا ساعات پایانی چهارشنبه (۵ آبان ماه) سبب افزایش غلظت ذرات معلق و تجمع آلاینده‌ها خواهد شد و به‌تبع آن برقراری وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس در مناطق پرتردد پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش ایسنا، آلاینده شاخص هوای پایتخت طی ۲۴ ساعت گذشته «ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون» با میانگین ۱۰۶ بود و کیفیت هوای پایتخت در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار داشت. آلاینده شاخص هم‌اکنون «ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون» با میانگین ۱۰۲ و کیفیت هوا در محدوده ناسالم برای گروه‌های حساس است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار