تاریخ انتشار: ۱۲:۵۸ - ۰۵ آبان ۱۴۰۰
مدیرعامل شرکت بیمه رازی بیان کرد:

چرخش استراتژیک و پرداخت به موقع خسارت از اولویت‌های اصلی بیمه رازی

مدیرعامل شرکت بیمه رازی با تاکید بر پنج چرخش استراتژیک این شرکت در سال جاری گفت: شرکت بیمه رازی در مسیر مناسبی قرار گرفته و باید تمام همکاران در ستاد و صف شرکت بیمه رازی اهتمام بیشتری به تحولات شرکت داشته باشند.

بیمه رازی

اقتصاد ۲۴-  دکتر علی جباری در دومین همایش سراسری مدیران بیمه رازی در سال ۱۴۰۰ که به صورت حضوری و برخط برگزار شد، با تاکید بر اجرای پنج چرخش استراتژیک، اظهار کرد: فعالیت شرکت‌های بیمه برپایه کار تیمی است، از این رو تمام همکاران باید در راستای اجرای پنج چرخش استراتژیک، ۱۵ هدف و ۲۰ راهبرد ابلاغ شده سالجاری و تحقق شعار سال مبنی بر «بیمه رازی در اوج» همکاری و همراهی بیشتری با یکدیگر داشته باشند.

مدیرعامل شرکت بیمه رازی ادامه داد: در مسیر دستیابی به (رازی در اوج) یکی از استراتژی‌ها، چرخش استراتژیک بازاریابی مبنی بر تغییر رویکرد از بازاریابی محافظه‌کارانه به بازاریابی تهاجمی بوده است که در کنار آن تبدیل مشتریان راضی به مشتریان وفادار رازی، جزء اولویت‌های اصلی است.

وی با بیان اینکه اعتقاد و باور به چرخش‌های استراتژیک شرکت باید در تمام سطوح وجود داشته باشد گفت: اصول اساسی تحول بیمه رازی بر پایه تمرکز، سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی، نظارت، کنترل و هدایتگری ستاد و واگذاری تصمیمات اجرایی به شعب و نمایندگان طراحی و برنامه‌ریزی شده است که دستیابی به این مهم نیاز به باور مدیران استانی دارد.

دکتر جباری خاطرنشان کرد: تفویض اختیارات در مرحله صدور و پرداخت رفته رفته به شعب و نمایندگان انجام خواهد شد که در حال حاضر در این فرآیند اتفاقات قابل توجهی رخ داده است.


بیشتر بخوانید: چشم انداز سه ساله بیمه رازی رونمایی شد: افزایش سرمایه سی هزار میلیاردی


مدیرعامل شرکت بیمه رازی با اشاره به اینکه شعب باید پاسخگویی بیشتری نسبت به گذشته داشته باشند، افزود: با توجه با اصلاح شرکت، لایه‌های سازمانی کاهش یافته و باید تلاش بر آن باشد تا پشتیبانی ستاد از شعب و نمایندگان بیشتر شود و تعامل بیش از گذشته شود.

ایشان در رابطه با عملکرد شش ماهه نخست سالجاری شرکت بیمه رازی گفت: حق بیمه تولیدی شرکت در شش ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه رشد ۸۰ درصدی را به ثبت رسانده و این در حالیست که ۹۰ درصد بودجه ابلاغی شرکت محقق شده است.

دکتر جباری ادامه داد: نرخ حق بیمه تولیدی بر پایه تعداد بیمه نامه در مدت مدنظر رشد ۱۵ درصدی را به ثبت رسانده که امید است در شش ماهه دوم سال، این میزان بیش از گذشته رشد کند.

مدیرعامل شرکت بیمه رازی بیان کرد: میزان خسارت پرداختی شرکت بیمه رازی به میزان ۵۰۰ میلیارد تومان رشد ۴۰ درصدی را شاهد بوده که حجم قابل توجهی از این میزان رشد به دلیل پرداخت خسارات سنوات گذشته بوده است.

جباری افزود: سرعت پرداخت خسارت در شرکت بیمه رازی بیش از گذشته است و این در حالی است که یکی از مهمترین مولفه خودنمایی یک شرکت در صنعت بیمه، مربوط به فرآیند پرداخت خسارت است.

وی یادآور شد: معدل نسبت خسارت در شش ماهه اول سال شرکت بیمه رازی از معدل صنعت کمتر بوده است و این در حالی است که شرکت به دنبال آن است تا در پایان سال نرخ نسبت خسارت کاهش یابد.

مدیرعامل شرکت بیمه رازی تاکید کرد: در برنامه‌های پیش‌رو شرکت، انتخاب ریسک و پرداخت خسارت برپایه روش‌های جدید و نوین را در دستور کار خود قرار داده که اجرایی شدن، این مهم تاثیر بسزایی بر عملکرد شرکت خواهد داشت.

دکتر جباری با اشاره به اینکه رقابت در بازار بیمه صرفا در گرو نرخ و شرایط نیست، گفت: با ارائه خدمات بیمه‌ای خوب می‌توان شرایط بهتری را در صنعت از آن خود کرد که در این زمینه ستاد باید محصولات جدید را طراحی و بهبود فرآیند خدمات را در دستور کار قرار دهد.

ایشان ادامه داد: شرکت بیمه رازی در برخی از رشته‌های بیمه‌ای همچون کشتی، باربری، حوادث، هواپیما، ثالث، پول و درمان بیش از ۱۰۰ درصد بودجه را محقق کرده و با بیش از هزار و ۸۰ میلیارد تومان حق بیمه تولیدی نسبت به مدت مشابه رشد ۸۰ درصدی را به ثبت رسانده است.

مدیرعامل شرکت بیمه رازی به اهمیت ترکیب پرتفو برای سال جاری و غافل نشدن از موضوع سودآوری در پرتفو و ترکیب آن تاکید کرد.

جباری افزود: شعب و نمایندگان باید به رشد و ارتقا فرآیند مشاوره، صدور و پرداخت خسارت توجه ویژه‌ای داشته باشند، تا شرکت بیمه رازی به عنوان مشاور بیمه گذاران در صنعت بیمه شناخته شود، زیرا این شرکت نیرو‌های آموزش دیده و مسلط بر بازار بیمه را در اختیار دارد.

مدیرعامل شرکت بیمه رازی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط هر استان باید بسته‌های بیمه‌ای مناسب طراحی و به بازار معرفی شود که توجه به مولفه‌های اقتصادی و فرهنگی هر استان در این زمینه بسیار مهم است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت All-in-One اپل امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ استقلال در دربی تهران با لباس جدید

عکس/ سفر مسعود پزشکیان به جنوب غرب تهران

اینفوگرافی/ برنده پرسپولیس است یا استقلال؟

عکس/ توپ فینال جام جهانی فوتبال ۱۹۳۰ در موزه فیفا

عکس/ شباهت باورنکردنی سیروان خسروی به مادرش

عکس/ لحظه آزادی اسرای فلسطینی

عکس/ استایل خاص فردین و ناصر ملک مطیعی ۴۳ سال پیش با لباس‌های برند

عکس/ جولان اتوبوس‌های دو طبقه ۵۱ سال پیش در میدان فردوسی تهران

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ لاله مرزبان و شهاب حسینی در حاشیه یک سریال

رقابت جذاب والیبال برفی دختران در دیزین

آیا وام ودیعه مسکن در سال آینده افزایش می‌یابد؟

پیش‌بینی بازار خودرو در هفته دوم اسفند ۱۴۰۳

بازار فرش ایران در اختیار قاچاقچیان افغانستانی

عکس/ پرتاب ساعت مچی به سوی رامین رضاییان در دربی ۱۰۵

قیمت جدید کالا‌های اساسی اعلام شد+ جدول

عکس/ خشکبار شاهرضا ۶۰ سال پیش در خیابان شاهرضا سابق و انقلاب فعلی

ماجرای سرقت گردبند ۱۰۰میلیونی در پیروزی چه بود؟

اظهارات جدید عارف درباره قطعی برق

تصویری قدیمی از فریدون جیرانی

رکورد فوق العاده گلزن پرسپولیس در دربی

عکس/ آیین نوروز خوانی در گرگان

فیلم/ انفجار بمب حین اقامه نماز جمعه در پاکستان

عکس/ الناز شاکردوست در کنار جانی دپ ۱۰ سال پیش

عکس/ استایل جنجالی هنگامه قاضیانی

اظهارات تازه وزیر خارجه ترکیه علیه ایران

فیلم/ خبر خوش وزیر رفاه برای مددجویان و معلولان

فیلم/ فحاشی رکیک سعید قاسمی در هیئت اهل بیت

طائب: پول فروش نفت به حساب خودمان واریز می‌شود

پیش‌بینی همتی از وضعیت اقتصاد ایران در ماه‌های آینده

حمله قایق‌های جنگی اسرائیل به سواحل غزه

اینفوگرافی/ شلوغ‌ترین مسیر‌های مهاجرتی دنیا کجاست؟

خبر خوش وزیر کار درباره افزایش حقوق کارگران

آیا تاسیان واقعا سریال خوبی است؟

آبله میمونی همچنان در وضعیت اضطرار

اظهارات تازه پزشکیان درباره افزایش اختیارات استانداران

رکورد استقلال در دربی‌ها شکسته شد

عکس/ نمایی دیدنی از حرم امام رضا ۱۳۰ سال پیش و دوره قاجار

افزایش یارانه نان و دارو برای سال ۱۴۰۴

اعلام قیمت جدید زولبیا و بامیه در ماه رمضان

فیلم/ اژه‌ای: کسی که خطا کرده را با کسی که مرتکب فساد شده باید فرق گذاشت

عکس/ ساعت میلیاردی محمدرضا گلزار خبر ساز شد

عکس/ ایران رتبه پنجم جدیدترین رنکینگ لیگ‌ فوتبال آسیا

عکس/ سرویس و نگهداری لامبورگینی چقدر هزینه دارد؟

سقوط قیمت بیت کوین به کمتر از ۸۰ هزار دلار

زلنسکی وارد واشنگتن شد

قیمت رهن و اجاره آپارتمان در جنوب تهران + جدول

قیمت طلای جهانی کاهش یافت

روزگار سخت سیستان؛ بلای ویرانگری که گرد و غبار و خشکسالی بر سر یک استان آورد

هشدار یک اقتصاددان نسبت به وقوع ابرتورم در ایران

عکس/ لباس زنان در تشریفات دربار پهلوی ۵۰ سال پیش

شکست طرح مالیات بر خانه های خالی که پزشکیان هم به آن کنایه زد/ دولت به جای مالیات ستانی به دنبال کاهش تورم در نهاده‌های ساختمانی باشد

ماجرای واریز یارانه معیشتی ۳ میلیونی ماه رمضان چیست؟

چه تعداد خودرو امسال توسط خودروسازان تولید شد؟

قیمت پژوپارس ریخت+ جدول

تهرانی‌ها تابستان منتظر کم‌آبی باشند

عکس/ تئاتر دهقان ۵۴ سال پیش ابتدای خیابان لاله‌زار

ترامپ تحریم های علیه روسیه را تمدید کرد

هزینه پیشنهادی سبد معیشت کارگران چقدر است؟