تاریخ انتشار: ۱۷:۵۴ - ۰۸ آبان ۱۴۰۰

۲ پرسپولیسی مصدوم شدند

دو بازیکن اصلی تیم پرسپولیس در تمرین امروز دچار آسیب دیدگی شدند.

تیم پرسپولیسی

اقتصاد ۲۴-  تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس برای حضور مقابل آلومینیوم در هفته سوم رقابت‌های لیگ برتری پیگیری می‌شود و سرخپوشان امروز هم زیر نظار کادرفنی تمرین کردند.

در پایان تمرین امروز پرسپولیس مهدی شیری و امید عالیشاه، دو بازیکن پرسپولیس به دلیل مصدومیت محل تمرین را ترک کرده و نتوانستند پا به پای سایرین تا پایان جلسه تمرینی حضور داشته باشند.


بیشتر بخوانید: بازی انتقامی یحیی و پرسپولیس!


شدت مصدومیت و مدت زمان دوری این دو بازیکن مشخص نیست و کادر پزشکی وضعیت این دو بازیکن را برای دیدار پیش رو مقابل آلومینیوم بررسی می‌کند.

دیدار پرسپولیس مقابل آلومینیوم روز دوشنبه هفته جاری برگزار خواهد شد.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار