تاریخ انتشار: ۰۹:۵۳ - ۱۰ آبان ۱۴۰۰
در قالب امضای تفاهم نامه همکاری توافق شد؛

بهره مندی از ظرفیت‌های قانونی مناطق آزاد مستقر در حاشیه خلیج فارس در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر

به منظور بهره مندی از ظرفیت‌های قانونی مناطق آزاد مستقر در حاشیه خلیج فارس در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر تفاهم نامه همکاری بین دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و فدراسیون فوتبال منعقد شد.

مناطق آزاد ایران

اقتصاد۲۴- مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی در حاشیه آئین امضای این تفاهم نامه، بهره گیری از ظرفیت‌های ورزش را یکی از عوامل انسجام ملی و ایجاد روحیه در بین آحاد جامعه عنوان کردو گفت: اگرچه رویداد‌های فرهنگی و مذهبی بسیاری در تقویت روحیه مردم موثر هستند، اما مسائل ورزشی بویژه فوتبال یکی از موضوعات مورد علاقه مردم است که به انسجام ملی کمک می‌کند.

سعید محمد، با بیان اینکه ورزش فوتبال غرور ملی را در مردم متجلی می‌کند افزود: فوتبال را نباید به عنوان یک ورزش ساده نگاه کرد بلکه اهرم انسجام ملی است که در رفع بحران‌ها و مشکلات نقش مهمی دارد.

مشاور رییس جمهور، ورزش و فوتبال را یک فرصتی برای تقویت اقتصاد ملی عنوان کرد و اظهارداشت: باید از این فرصت فوتبال در جهت بهبود معیشت مردم استفاده کنیم.

سعید محمد ادامه داد: کشور‌های پیشرو در ورزش فوتبال از این محل اشتغالزایی خوبی کرده و کشورشان را توسعه داده اند چرا که اقتصاد و ورزش در هم عجین هستند و با تعامل بین مجموعه‌های اقتصادی و فدراسیون فوتبال می‌توان اقدامات خوب اقتصادی انجام داد.


بیشتر بخوانید: نظارت جدی سازمان حراست کل کشور بر عملکرد سازمان ها و نهاد ها


وی در ادامه به گفتگوی خود با وزیر ورزش و جوانان اشاره کرد و گفت: می‌توانیم از ظرفیت‌هایی که در مناطق آزاد (ارس، ماکو، اروند، چابهار، کیش، قشم و انزلی) و مناطق آزاد جدید (اردبیل، بانه-مریوان، قصرشیرن، اینچه برون، سیستان، مهران و بوشهر) استفاده کرد و مراوداتی با کشور‌های هدف و همسایه ایجاد می‌کنیم و از این مناطق به عنوان پایلوت در همه بخش‌ها مخصوصا ورزش استفاده کنیم.

دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی پیشنهاد داد نشستی به منظور معرفی ظرفیت‌های دو کشور با فدراسیون فوتبال قطر برگزار شود چراکه کشور قطر، ظرفیت و پذیرش مسافران را در جام جهانی نخواهند داشت و ما برنامه ریزی کاملی داریم تا با استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود در قشم و کیش باعث شویم تا توریست‌ها رضایت مندانه منطقه را ترک کنند.

سعید محمد اظهار داشت: از ظرفیت‌های مناطق آزاد ساحلی بخصوص قشم و کیش و اروند در حوزه ورزش بخصوص جام جهانی ۲۰۲۲ قطر باید بیشترین بهره را برد.

مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در پایان از تشکیل کارگروهی برای بررسی تخصصی و رفع نواقص و بررسی ظرفیت‌های این حوزه خبر داد و ابراز امیدواری کرد: این تفاهم نامه همکاری خوبی بین مناطق آزاد و فدراسیون فوتبال باشد تا فضای مناسبی را برای رشد و توسعه ورزش مخصوصا فوتبال، ایجاد کنیم.

** لزوم ایجاد پایگاه فوتبال ملی در مناطق آزاد کشور

رییس فدراسیون فوتبال نیز در این مراسم گفت: ایجاد پایگاه برای فوتبال در مناطق آزاد به رشد و توسعه فوتبال کمک بسزایی خواهد کرد.

شهاب الدین عزیزی خادم، برگزاری جام جهانی در کشور حاشیه خلیج همیشه فارس را یک رویداد مهم جهانی عنوان کرد و افزود: برای این رخداد جهانی باید از قبل توسط فدراسیون فوتبال برنامه ریزی می‌شد که متاسفانه این اتفاق رخ نداده است و فدراسیون فوتبال خود را مکلف و موظف می‌داند تا برای آماده سازی تیم ملی فوتبال ایران از هیچ تلاشی دریغ نکند.

عزیزی خادم خاطر نشان ساخت: بدون شک یکی از نقاط قوت برای جام جهانی بحث مناطق ازاد است بخصوص جزایر قشم و کیش، چرا که نزدیکی محل برگزاری بازی‌ها کمک بسزایی به ما می‌کنند.

وی در ادامه بیان کرد: به دلیل برگزاری رقابت‌های جام جهانی در قطر، مبحث و مسئله مهم همگروهی و هم رقابتی با تیم‌های حوزه همیشه خلیج فارس برای ما اهمیت دارد بر همین اساس باید با برنامه پیش رویم. پس از مطرح کردن موضوع با دکتر محمد، خوشبختانه با استقبال و حمایتی که از سوی ایشان صورت گرفت، ما مصمم شدیم تا در این راستا محکم‌تر از گذشته گام برداریم. با نگاه توسعه محوری که در مناطق ازاد وجود دارد، بدون شک شاهد آینده‌ای درخشان در این بخش خواهیم بود و معتقدم فدراسیون فوتبال از این فضا که در نهایت متعلق به مردم، نظام و کشور است، استفاده خواهد کرد تا شاهد موفقیت بیش از پیش در این عرصه بود.

رییس فدراسیون فوتبال گفت: ما باید یک نگاه، هدف و آینده مشترک برای فوتبال داشته باشیم. چرا که فوتبال سرمایه اجتماعی از حیث انتقال به جامعه، انتقال به جوانان، همبستگی و همگرایی و در نهایت کمک به امنیت ملی است. بر همین اساس برای ما این موضوع از اهمیت ویژه‌ای برخوردارد است.

گفتنی است؛ استفاده از ظرفیت‌های مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی کشور در رویداد بزرگ جام جهانی فوتبال در سال ۲۰۲۲ در کشور قطر از اهداف این تفاهم نامه است که با حضور «سعید محمد» مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی و «شهاب الدین عزیزی خادم» رییس فدراسیون فوتبال به امضاء طرفین رسید.

منبع: فرینا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

مذاکره استقلال با مدافع سابق منچستریونایتد

ترافیک سنگین در جاده چالوس و آزادراه تهران شمال

سعید جلیلی جواب طعنه پزشکیان را داد

عکس/ جشن تولدلاکچری همسر مجری معروف در یک کافه

ارزان‌ترین و گران‌ترین ماشین ظرفشویی موجود در بازار چند تومان است؟ + قیمت

بهترین سرمایه گذاری با پول کم در سال ۱۴۰۴ | در بحران جنگ چی بخریم؟

فساد در سایه ارز نیمایی؛ کاغذ وارد نشد، اما سود‌ها تقسیم شد/ فساد عظیم در صنعت کاغذ چگونه شکل گرفت؟

تعطیلی کاخ گلستان خبرساز شد

دومین رویداد دیتالایف با موضوع روابط عمومی داده محور در عصر هوش مصنوعی برگزار شد

خروج کارگران افغانستانی بحرانی تازه در مدیریت شهری تهران

فیلم/ توجیه عجیب برای حضور دو میلیون نیروی کار افغان

عکس/ اهانت به زائران ایرانی در فرودگاه بغداد!

عکس/ ناصرالدین شاه ۱۳۶ سال پیش و با سبیل از بناگوش در رفته

عکس/ تصادف وحشتناک اتوبوس زائران ایرانی در عراق

قانون برای قیمت پفک داریم، اما برای اجاره نداریم

چه کسی اینترنت ایران را فیلتر کرد؟

کاهش ۴۰ درصدی معاملات مسکن در تهران

فیلم/ آغاز آواربرداری ساختمان‌های تخریب‌شدۀ جنگ ۱۲ روزه در شرق تهران

عکس/ بهاره رهنما در ۵۲ سالگی پرنسس شد

عکس/ تهدید پزشکیان توسط نماینده پایداری در مجلس

فیلم/ استقبال از لاریجانی در بیروت با شعار لبیک یا نصرالله

بمب ساعتی زیر پای شهران دو ماه پس از حمله اسرائیل

اینفوگرافی/ نقشه تعطیلی ادارات کشور در روز چهارشنبه ۲۲ مرداد

پزشکیان زیر تیغ حملات و انتقادات/ادامه واکنش‌ها به سخنان اخیر رئیس‌جمهور در دفاع از مذاکره

جدیدترین اظهارات عراقچی درباره تحریم های آمریکا + عکس

فیلم/ صحنه‌ غم‌انگیز یک پدر ‌نان‌آور آواره فلسطینی برای فرزندش

تعلیق محدود روزنه گریز از بن‌بست مذاکرات/ آپارو از آژانس به تهران آمد و لاریجانی به شورای امنیت ملی رفت

مرگ دسته‌جمعی ماهیان پری/ به‌دلیل خشکی تنها دریاچه طبیعی استان زنجان حدود ۲۰ هزار ماهی تلف شد

هشدار اروپا به ایران درباره فعال‌سازی مکانیسم ماشه

فیلم/ مرگ دردناک یک کودک به خاطر قحطی و سوتغذیه در غزه

فیلم/ استقبال پرشور لبنانی‌ها از ورود علی لاریجانی به بیروت

یک گزارش ویژه درباره ردپای یک خرابکار نامرئی در آسمان/ چرا این روز‌ها موبایل‌ها آنتن نمی‌دهند؟

اعلام آخرین روز فروش ارز اربعین

عکس/ وضعیت ذخایر آبی اسرائیل از ایران بدتر است

در شرایط نااطمینانی سیاسی در کدام بازار سرمایه گذاری کنیم؟

خطر خروج سد کرج از مدار جدی است!

عکس/ تجمع لبنانی‌ها در مسیر فرودگاه بیروت برای خوش‌آمدگویی به علی لاریجانی

عکس/ پاییز زودرس در راه گیلان؟

فیلم/ اظهارات علی لاریجانی در بدو ورود به بیروت

فیلم/ لحظات هولناک جاری شدن سیلاب در بشاگرد

رانندگی بدون گواهینامه چه پیامدهایی دارد؟

حضور علی لاریجانی در بیروت

وزیر صمت پای کاهش تعرفه واردات خودرو ایستاده است؟

مرحله چهارم کالابرگ چه زمانی واریز می‌شود؟

بورس تهران در برزخ بی اعتمادی سرمایه‌گذاری

سهم صندوق‌های اهرمی در بازار سهام ایران چقدر است؟

چرا ارزش دلار در حال تزلزل است؟

دستور جدید بانک مرکزی برای بازگشایی تالار دوم ارز

یک‌ سالگی وزارت آموزش‌ و پرورش دولت پزشکیان؛ مدرسه‌ای که کوچک‌تر می‌شود/ هشدار درباره آینده سرمایه انسانی ایران

رد پای ترامپ در بازار جهانی طلا