تاریخ انتشار: ۰۹:۵۳ - ۱۰ آبان ۱۴۰۰
در قالب امضای تفاهم نامه همکاری توافق شد؛

بهره مندی از ظرفیت‌های قانونی مناطق آزاد مستقر در حاشیه خلیج فارس در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر

به منظور بهره مندی از ظرفیت‌های قانونی مناطق آزاد مستقر در حاشیه خلیج فارس در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر تفاهم نامه همکاری بین دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و فدراسیون فوتبال منعقد شد.

مناطق آزاد ایران

اقتصاد۲۴- مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی در حاشیه آئین امضای این تفاهم نامه، بهره گیری از ظرفیت‌های ورزش را یکی از عوامل انسجام ملی و ایجاد روحیه در بین آحاد جامعه عنوان کردو گفت: اگرچه رویداد‌های فرهنگی و مذهبی بسیاری در تقویت روحیه مردم موثر هستند، اما مسائل ورزشی بویژه فوتبال یکی از موضوعات مورد علاقه مردم است که به انسجام ملی کمک می‌کند.

سعید محمد، با بیان اینکه ورزش فوتبال غرور ملی را در مردم متجلی می‌کند افزود: فوتبال را نباید به عنوان یک ورزش ساده نگاه کرد بلکه اهرم انسجام ملی است که در رفع بحران‌ها و مشکلات نقش مهمی دارد.

مشاور رییس جمهور، ورزش و فوتبال را یک فرصتی برای تقویت اقتصاد ملی عنوان کرد و اظهارداشت: باید از این فرصت فوتبال در جهت بهبود معیشت مردم استفاده کنیم.

سعید محمد ادامه داد: کشور‌های پیشرو در ورزش فوتبال از این محل اشتغالزایی خوبی کرده و کشورشان را توسعه داده اند چرا که اقتصاد و ورزش در هم عجین هستند و با تعامل بین مجموعه‌های اقتصادی و فدراسیون فوتبال می‌توان اقدامات خوب اقتصادی انجام داد.


بیشتر بخوانید: نظارت جدی سازمان حراست کل کشور بر عملکرد سازمان ها و نهاد ها


وی در ادامه به گفتگوی خود با وزیر ورزش و جوانان اشاره کرد و گفت: می‌توانیم از ظرفیت‌هایی که در مناطق آزاد (ارس، ماکو، اروند، چابهار، کیش، قشم و انزلی) و مناطق آزاد جدید (اردبیل، بانه-مریوان، قصرشیرن، اینچه برون، سیستان، مهران و بوشهر) استفاده کرد و مراوداتی با کشور‌های هدف و همسایه ایجاد می‌کنیم و از این مناطق به عنوان پایلوت در همه بخش‌ها مخصوصا ورزش استفاده کنیم.

دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی پیشنهاد داد نشستی به منظور معرفی ظرفیت‌های دو کشور با فدراسیون فوتبال قطر برگزار شود چراکه کشور قطر، ظرفیت و پذیرش مسافران را در جام جهانی نخواهند داشت و ما برنامه ریزی کاملی داریم تا با استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود در قشم و کیش باعث شویم تا توریست‌ها رضایت مندانه منطقه را ترک کنند.

سعید محمد اظهار داشت: از ظرفیت‌های مناطق آزاد ساحلی بخصوص قشم و کیش و اروند در حوزه ورزش بخصوص جام جهانی ۲۰۲۲ قطر باید بیشترین بهره را برد.

مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در پایان از تشکیل کارگروهی برای بررسی تخصصی و رفع نواقص و بررسی ظرفیت‌های این حوزه خبر داد و ابراز امیدواری کرد: این تفاهم نامه همکاری خوبی بین مناطق آزاد و فدراسیون فوتبال باشد تا فضای مناسبی را برای رشد و توسعه ورزش مخصوصا فوتبال، ایجاد کنیم.

** لزوم ایجاد پایگاه فوتبال ملی در مناطق آزاد کشور

رییس فدراسیون فوتبال نیز در این مراسم گفت: ایجاد پایگاه برای فوتبال در مناطق آزاد به رشد و توسعه فوتبال کمک بسزایی خواهد کرد.

شهاب الدین عزیزی خادم، برگزاری جام جهانی در کشور حاشیه خلیج همیشه فارس را یک رویداد مهم جهانی عنوان کرد و افزود: برای این رخداد جهانی باید از قبل توسط فدراسیون فوتبال برنامه ریزی می‌شد که متاسفانه این اتفاق رخ نداده است و فدراسیون فوتبال خود را مکلف و موظف می‌داند تا برای آماده سازی تیم ملی فوتبال ایران از هیچ تلاشی دریغ نکند.

عزیزی خادم خاطر نشان ساخت: بدون شک یکی از نقاط قوت برای جام جهانی بحث مناطق ازاد است بخصوص جزایر قشم و کیش، چرا که نزدیکی محل برگزاری بازی‌ها کمک بسزایی به ما می‌کنند.

وی در ادامه بیان کرد: به دلیل برگزاری رقابت‌های جام جهانی در قطر، مبحث و مسئله مهم همگروهی و هم رقابتی با تیم‌های حوزه همیشه خلیج فارس برای ما اهمیت دارد بر همین اساس باید با برنامه پیش رویم. پس از مطرح کردن موضوع با دکتر محمد، خوشبختانه با استقبال و حمایتی که از سوی ایشان صورت گرفت، ما مصمم شدیم تا در این راستا محکم‌تر از گذشته گام برداریم. با نگاه توسعه محوری که در مناطق ازاد وجود دارد، بدون شک شاهد آینده‌ای درخشان در این بخش خواهیم بود و معتقدم فدراسیون فوتبال از این فضا که در نهایت متعلق به مردم، نظام و کشور است، استفاده خواهد کرد تا شاهد موفقیت بیش از پیش در این عرصه بود.

رییس فدراسیون فوتبال گفت: ما باید یک نگاه، هدف و آینده مشترک برای فوتبال داشته باشیم. چرا که فوتبال سرمایه اجتماعی از حیث انتقال به جامعه، انتقال به جوانان، همبستگی و همگرایی و در نهایت کمک به امنیت ملی است. بر همین اساس برای ما این موضوع از اهمیت ویژه‌ای برخوردارد است.

گفتنی است؛ استفاده از ظرفیت‌های مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی کشور در رویداد بزرگ جام جهانی فوتبال در سال ۲۰۲۲ در کشور قطر از اهداف این تفاهم نامه است که با حضور «سعید محمد» مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی و «شهاب الدین عزیزی خادم» رییس فدراسیون فوتبال به امضاء طرفین رسید.

منبع: فرینا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع موتورسیکلت در بازار امروز + جدول

قیمت روز لپ تاپ اپل + جدول

قیمت انواع زعفران + جدول

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ قیمت طلا و سکه در بازار امروز ۲۸ فروردین ۱۴۰۴

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ فخرالدوله، دختر مظفرالدین شاه در دوران پیری ۷۳ سال پیش

عکس/ پوستر پرسپولیس برای بازی با سپاهان

عکس/ کودکی حاج‌قاسم سلیمانی در حال دوچرخه‌سواری

عکس/ نظر سنجی عجیب نظر مردم آمریکا درباره اسرائیل

عکس/ پوستر دردناک استقلال خوزستان برای بازی با ذوب آهن

عکس/ چرا وزیر دفاع عربستان به تهران آمد؟

عکس/ نیوشا ضیغمی در کنار همسرش

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

خبر مهم وزیر ارتباطات درباره اینترنت ماهواره‌ای

زیبایی بی نظیر بارش برف بهاری در زنجان

عکس/ چهره جالب پرنسس دایانا ۳۹ سال پیش در خیمه سلطنتی عربستانی‌ها با لباس تابستانی

عراقچی در دیدار با وزیر خارجه روسیه چه گفت؟

دیدار جولانی و نخست‌وزیر عراق در قطر

فیلم/ انهدام بزرگ‌ترین باند فروش اعضای بدن

عکس کمتر دیده شده از شناسنامه قدیمی رهبری

عکس/ استایل شیک صحرا اسداللهی با بند عینک خاص

عکس/ چهره مهین السلطنه و مهین الدوله، زنان مظفرالدین شاه ۱۱۷ سال پیش با لباس توری و ابرو‌های پیوسته

گروسی از تهران تذکر گرفت؛ اعتراض ایران به اظهارات اخیر مدیرکل آژانس

استانی شدن اجاره بهای واحد‌های مسکونی/ قیمت‌ها کنترل می‌شود؟

عکس/ چهره بامزه المیرا شریفی مقدم در ۸ سالگی با لباس مدرسه

افزایش چشمگیر معاملات صندوق‌های ETF

فیلم/ برف بهاری جنگل‌های هیرکانی را سفیدپوش کرد

اولین واکنش الهامی به استعفا از هدایت نساجی

ماجرای عجیب آدم‌ربایی توسط اتباع غیرمجاز افغانستانی

فیلم/ نمایش پهپاد چندمنظوره ابابیل ۵ در رژه روز ارتش

عکس/ ژست جالب ملک سعود پادشاه عربستان ۷۲ سال پیش در حال اسب سواری با لباس سنتی

چهار پیش‌بینی مهم از آینده ریپل

فیلم/ تیزر رسمی سریال جدید ترلان پروانه منتشر شد

عکس/ قاب صمیمی رحمان و رحیم در کنار سارا و نیکا سوژه شد

کف قیمتی طلای جهانی بالاخره شکسته شد

فیلم/ اهدای حلقه گل سامورایی به ترامپ

عکس/ تیپ خاص و رسمی فوزیه ۷۰ سال پیش در یک مهمانی با گردنبند مروارید

فیلم/ خفت‌گیری هولناک از یک پیرزن در اسلامشهر تهران

اینفوگرافی/ بیشترین بازدهی صندوق‌های سرمایه گذاری بورس در هفته چهارم فروردین ۱۴۰۴

عکس/ استوری معنادار امیر آقایی با متن دردناک

عکس/ حراج تابلوی خاندان سلطنتی ایران در لندن

فیلم/ رونمایی از یک عامل عجیب در قیمت‌های نجومی مسکن

عکس/ تیپ عجیب هلیا امامی با مانتویی ناصرالدین شاهی و شال توری در یک مراسم

عکس/ استایل اروپایی شهناز و اردشیر زاهدی ۷۴ سال پیش با پالتوی پلنگی

دیدار ویتکاف با مقامات اسرائیل یک روز قبل از مذاکره با ایران

چگونه تکنولوژی‌های هوشمند مصرف انرژی را در منازل کاهش می‌دهند؟

طارمی یک شبه میلیاردر شد

عکس/ استایل جالب ثریا اسفندیاری ۷۴ سال پیش در حال بازدید از یک پرورشگاه با پالتو پوست

خروج نیرو‌های آمریکایی از سوریه آغاز شد

فیلم/ پاد: ۸۰۰ میلیارد تومان به آسیب‌دیدگان ناآرامی‌های ۱۴۰۱ پرداخت کردیم

عکس/ آزادی زائر ایرانی بازداشت شده در مدینه

جاده چالوس از ساعت ۱۵ امروز یکطرفه می‌شود

عکس/ ژست خاص هاشمی رفسنجانی ۴۴ سال پیش در سفر کره شمالی

فیلم/ تذکر حجاب سارایِ پایتخت به خواهرش جلب‌توجه کرد

فوت دو قاضی کهگیلویه و بویراحمدی بر اثر سانحه تصادف+ عکس

دلیل خالی شدن قفسه فروشگاه‌های زنجیره‌ای چیست؟/ پشت پرده‌ کمبود روغن، لبنیات و کالا‌های اساسی در آخرین روز‌های فروردین

عکس/ تیپ باورنکردنی صیاد شیرازی ۵۶ سال پیش در مراسم عروسی اش

عکس/ ژست عجیب ناهید کیانی با جایزه‌ی خاص

نقل‌وانتقالات پرسپولیس آغاز شد

حماس: آماده آغاز فوری مذاکرات جامع هستیم

نیاز تهران در تابستان به ۶ هزار مگاوات برق

سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش‌الظلم به هلاکت رسید

فیلم/ امیر حیدری: به هر گونه تهدید پاسخی دندان‌شکن خواهیم داد