تاریخ انتشار: ۱۱:۲۱ - ۱۲ آبان ۱۴۰۰
میرهاشم موسوی در شورای اداری استانداری خراسان جنوبی مطرح کرد:

شستا در خراسان جنوبی سرمایه گذاری می‌کند

سرپرست سازمان تأمین اجتماعی گفت: شرکت سرمایه‌گذاری شستا، وابسته به سازمان تأمین اجتماعی آمادگی سرمایه‌گذاری ۵۰ هزار میلیارد تومانی در خراسان جنوبی را دارد.

بورس

اقتصاد ۲۴- به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، میرهاشم موسوی در جلسه شورای اداری استان خراسان جنوبی اظهار داشت: از پیش‌بینی ظرفیت ۵۰ هزار میلیارد تومانی شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی در هولدینگ معدن شستا، هر آنچه که استانداری و ظرفیت دیگر دستگاه‌ها فراهم شود؛ آماده سرمایه‌گذاری و توسعه در معادن خراسان جنوبی هستیم.

وی افزود: مجموعه سرمایه‌گذاری شستا ۵ پروژه بزرگ در حوزه معادن استان خراسان جنوبی دنبال می‌کند که یکی از این ۵ پروژه امروز در طبس افتتاح می‌شود.

سرپرست سازمان تأمین اجتماعی افزود: با افتتاح این پروژه ۶۸ هزار تن تولید کنسانتره زغال سنگ به ظرفیت تولیدی کشور افزوده می‌شود.


بیشتر بخوانید: روش اداره شستا اعلام شد؛ مگا پروژه‌ای


موسوی یکی از دستاورد‌های این پروژه را استفاده از ظرفیت داخلی عنوان کرد و افزود: در این پروژه با بهره‌گیری از نیرو‌های بومی و داخلی با تولید زغال سنگ شوی از خروج ۱۷ میلیون یورو ارز از کشور ممانعت به عمل آمد و با صرف ۳۵ هزار میلیارد تومان این پروژه به سرانجام رسیده است.

وی افزود: سازمان تأمین اجتماعی بالغ بر ۴۵ میلیون نفر از جمعیت کشور را تحت پوشش دارد و در سفر‌های استانی رفع مشکلات و ارتقاء خدمات به این جمعیت را به صورت عملیاتی دنبال می‌کنیم.

موسوی در ادامه گفت: بر اساس اقتضائات در جلسات شورای اداری استان‌ها نسبت به رفع مشکلات اقدام و تصمیمات لازم اتخاذ می‌شود.

سرپرست سازمان تأمین اجتماعی همچنین در جلسه‌ای با استاندار خراسان جنوبی گفت: سه مفهوم تحول، عدالت و اعتماد را از بدو ورود به سازمان تأمین اجتماعی سرلوحه کار قرار دادیم و اعلام کردیم که می‌خواهیم با رویکرد تحولی و عدالتی کار را دنبال کنیم.

موسوی افزود: بر این اساس نیازمند این هستیم که کارکرد‌ها و چشم انداز‌های جدید داشته باشیم و برنامه‌های تحولی و حرکت‌هایمان مبتنی بر عدالت باشد. بر همین اساس استان‌های کم برخوردار را برای سفر‌های استانی در اولویت قرار می‌دهیم.

وی ادامه داد: در کل کشور به دنبال تکمیل پروژه‌های نیمه‌کاره و برزمین مانده هستیم و تلاش می‌کنیم با این اقدامات در جهت احیای اعتماد مردم فعالیت کنیم.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار