تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۲۰ آبان ۱۴۰۰
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش در آئین بزرگداشت «روز کیش» مطرح کرد؛

ارکان توسعه و فرهنگ کیش زمینه ساز ارتباط با جهان است

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش اتکای ایران کوچک «جزیره کیش» به فرهنگ، تمدن و فهم درست از ارکان توسعه و عدالت را زمینه ساز توسعه همه جانبه و امکان ارتباط وسیع تری با جهان برشمرد.

کیش

اقتصاد ۲۴-  به گزارش فرینا، سعید پورعلی صبح پنجشنبه در آئین بزرگداشت ۲۰ آبان «روز کیش» که با حضور مدیرعامل سازمان منطقه آراد کیش، مسئولان محلی، بخش خصوصی، ساکنان کیش، ورزشکاران تیم ملی و ورزشکاران جزیره در سالن خلیج فارس مرکز همایش‌های بین المللی برگزار شد؛ بر لزوم اهمیت فرصت‌های سرمایه گذاری، توسعه همه جانبه و مهیا شدن ظرفیت‌های این منطقه جهت ارتباط وسیع تری با جهان تاکید کرد.

به گفته پورعلی، روز کیش ۲۰ آبان به همت ابراهیم انصاری لاری مدیرعامل اسبق منطقه آزاد کیش نام گذاری شده و هدف از این نام گذاری ایجاد فرصت و فراهم آوردن فضایی در سطح منطقه‌ای ملی و بین المللی است.

وی معرفی هر چه شایسته‌تر فرصت‌ها و ظرفیت‌های کیش در حوزه‌های اقتصادی، گردشگری، فرهنگی، اقلیمی، تاریخی و هنری برای جلب و جذب ایرانی‌هایی که دل در گرو رشد و شکوفایی این کهن دیار هستند تاکید کرد.

سرپرست معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش بیان داشت: رویداد‌هایی از این دست که از جنس فرهنگ مشارکتی بستری است برای جلب اذهان و دعوت از دلدادگان به پیشرفت، امنیت، عدالت و رمز و راز‌های دیار تمدنی و تاریخی است.

پورعلی بر لزوم اهمیت حفظ و استمرار روند توسعه این خاک پایه مرجانی اشاره کرد و افزود: باید با زبان فرهنک و اصالت‌های کهن و تاریخی فضا و گفتمان مناسب را فراهم آورد.

وی افزود: اصالت این فرهنگ کهن دیار که از چنین قوت و عظمتی برخوردار است در توسعه، عدالت، امنیت و عظمت این منطقه نقش مهمی دارد.

معاون فرهنگی و اجتماعی و سرپرست معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش اظهار داشت: ایران بزرگ به مثابه یکی از پایگاه‌های تمدن ساز و تمدن آفرین همچنان با تکیه بر اصالت‌های فرهنگی خود در این رهگذر سرمایه‌های لازم را برای حرکت و بالندگی خود مهیا و فراهم ساخته است.

پور علی با بیان این که ایران در ارتباط با جهان می‌تواند عظمت‌های تمدنی، تاریخی و فرهنکی خود را بهتر معرفی کند، اظهار داشت: بستر‌های نقش آفرینی در حوزه‌های فرهنگ، اقتصاد، گردشگری و سرمایه گذاری کیش فراهم است.

وی، روز کیش را روز مردم و روز پاسداشت مشارکت‌های حداکثری مردم و پاسداشت از انسان‌های بلند همت و توسعه خواه عنوان کرد و افزود: روز کیش روز احترام به اصالت‌های ریشه دار و کهن فرهنگی و روز پاسداشت دریا و دریادلانی است که در مسیر توسعه همه جانبه این دردانه سهم و نقش آفرین داشتند.

سرپرست معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به این که جزیره کیش به فرزندان شهید خود که در این خاک پاره آرامیده اند درود می‌فرستد، گفت: کیش قدردان حماسه سازان نقش آفرینان در عرصه‌های سلامت و امنیت هستند و این مهم ارج نهاده می‌شود.


بیشتر بخوانید:استقبال بومیان جزیره از گردشگران در فرودگاه کیش


پورعلی با قدردانی از مردان و زنان فولاد اراده خود که برای پیشرفت و توسعه خالصانه مجاهدت و تلاش کردند، اظهار داشت: کیش با این داشته‌ها می‌تواند موتور محرک جریان‌های توسعه‌ای ملی و بین المللی باشد

با همت کیش سازان و کیشوندان چنین نقش و چشم اندازی در دسترس أست

وی با بیان این که جای خرسندی و افتخار أست که در روز کیش سال ۱۴۰۰ حضور بخش‌های خصوصی و مدنی پر رنگ‌تر از سال‌های گذشته است، گفت: حضور گرم و صمیمانه کودکان و نوجوانان در این رویداد و همچنین زنان و بومیان این سرمایه‌های عظیم فرهنگی و رسانه‌ها به عنوان نهاد‌های آگاهی بخشی و فرهنگ ساز نشان از اهتمام ویژه به این روز است.

معاون فرهنگی و اجتماعی و سرپرست معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش ضمن ابراز خرسندی از مشارکت حداکثری مردم برای برگزاری رویداد‌های روز کیش، افزود: با تحقق این مهم روز کیش به بخشی از فرهنک و موسیقی تبدیل می‌شود و این روز خاطره ساز و ایامی شاد و پر نشاط برای کیشوندان و گردشگران خواهد بود.

گفتنی است؛ در آئین بزرگداشت ۲۰ آبان «روز کیش» از مدافعان سلامت و ورزشکاران بانوان تیم ملی و کیش با اهداء لوح سپاس قدر دانی شد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عربستان ۲۰۲۵؛ از میانجی گری میان ایران و آمریکا تا حل بحران اوکراین/ در عربستان انقلاب نخواهد شد، چون جوانان بن سلمان را دوست دارند/ پادشاهی سعودی مانند کره جنوبی مدرنیزه می‌شود

قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ تیپ گنگ مهسا حجازی در حال خرید عید با کلاه گپ چند میلیونی

عکس/ استوری عاشقانه آیسان آقاخانی و رضا گلزار حسابی سروصدا کرد

عکس/ بنر‌های عجیب در سراسر شهر تهران جلب توجه کرد

عکس/ ژست عجیب شیدا یوسفی با فرش ایرانی

عکس/ سارا و نیکا در آغوش محسن تنابنده

عکس/ استایل طاووسی شبنم قلی‌خانی با جواهر گران قیمت

عکس/ نمایی از خرم آباد ۹۳ سال پیش با خانه‌های کاهگلی

عکس/ قابی ماندگار و دیدنی از کتایون ریاحی در کنار نوه محمدعلی فردین

عکس/ حال و هوای مردم تهران در اسفند ۲۳ سال پیش

عکس/ تیپ کژوال لیندا کیانی با کیف و گوشواره یاقوتی

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

اعتراف اسکارلت جوهانسن

شیرینی پزی مخصوص عید ۱۴۰۴

مرگ هولناک دختر مدرسه‌ای در ویلای اجاره‌ای

طرز تهیه فرنی شیره انگور، افطاری گرم و مقوی

جی ۲۰ چگونه عمل می‌کند و چرا اهمیت دارد؟/ اگر G20 متحمل شکست شود چه چیزی از بین خواهد رفت؟

رسوایی با برگه آزمایش

طرز تهیه نان سیب زمینی روسی

ربودن زن جوان با قصد آزار و اذیت

چرا برخی خاطرات را فراموش می‌کنیم؟

زیدآبادی: دکتر پزشکیان! مملکت در حال فنا شدن است، می‌خواهی چه کنی؟

ایران خواستار آتش‌بس دائمی در غزه شد

محمد فاضلی: عدد دبش در تاریخ ریاضیات می‌ماند!

واتساپ با قابلیت‌های تازه به‌روز‌رسانی شد!

سرپیچی ایرلاین‌ها از ممنوعیت توزیع مواد غذایی ناسالم

توضیح سخنگوی وزارت خارجه درباره محتوای نامه ترامپ به ایران

فیلم/حافظ‌خوانی سفیر کره جنوبی در ایران

ساعت کاری کارمندان تغییر کرد

پزشکیان: امروز دیگر کسی حرف خوب بدون عمل را از ما قبول نمی‌کند

پوتین: با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم

ماجرای شماره متفاوت آقای گل لیگ یک

CFT و پالرمو در کمیسیون تصویب شد

آمریکا وزیر نفت را تحریم کرد

جزئیات قرعه‌کشی دور حذفی لیگ نخبگان آسیا اعلام شد

الجولانی پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی را امضا کرد

شهرداری تهران: هیچ مجوزی برای تخریب ساختمان سینگر صادر نشده

سهمیه سوخت تغییری نخواهد کرد

عصبانیت شدید نتانیاهو از گزارش سازمان ملل درباره جنایات اسرائیل

اتحادیه اروپا: به برجام متعهد هستیم

درگاه پرداخت ریالی روی وبسایت قمار!

محمدرضا شریفی نیا کیست؟| بازیگر پرحاشیه و تأثیرگذار سینمای ایران

مرگ پرویز در ۷۰ سالگی

مهدی قایدی به شخص مورد علاقه‌اش رسید

صلح اوکراین تازه آغاز ماجراست!

عکس/ ویلا‌های لاکچری ۸۳ سال پیش در بابلسر

اینفوگرافی/ عواملی که سلامت روده‌ها را تهدید می‌کند

فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون

قیمت برنج ایرانی به ۲۰۰ هزار تومان رسید

بهترین افطاری برای ماه رمضان

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس

افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار در آستانه نوروز

قیمت انواع دستگاه ماینر + جدول

پرسپولیس گرانترین و تراکتور ارزانترین بلیت در ایران

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فیلم/ عذرخواهی مجری صداوسیما از شهرداری

دلیل افطار کردن با خرما در ماه رمضان چیست؟

چرا بعد از غذا خوردن میل به شیرینی داریم؟

با رقم فساد چای دبش چند هواپیما می‌شد خرید؟

برای پیشگیری از زوال عقل در پیری چه باید کرد؟

فیلم/ تمرین شنای سوئدی امام جماعت با نمازگزاران در مسجد