تاریخ انتشار: ۱۶:۴۹ - ۲۴ آبان ۱۴۰۰

۱۱ ماه زندان برای یک خبرنگار به اتهام انتشار خبر قتل مبینا سوری

این خبرنگار با انتشار تصویری از حکم صادره نوشت: «روزی که بازداشت شدم، گفت هم محکومت می‌کنم و هم این کار رو ازت می‌گیرم.»

سینا قنبری

اقتصاد ۲۴-سینا قلندری، خبرنگاری که خبر قتل مبینا سوری دختر ۱۴ ساله توسط همسر روحانی‌اش را منتشر کرده بود به ۱۱ ماه و ۱۶ روز زندان محکوم شد. در این حکم که توسط دادگاه کیفری کوهدشت صادر شده سینا قلندری همچنین به دو سال ممنوعیت از خبرنگاری محکوم شده است.
این خبرنگار با انتشار تصویری از حکم صادره نوشت: «روزی که بازداشت شدم، گفت هم محکومت می‌کنم و هم این کار رو ازت می‌گیرم.»

۱۱ ماه زندان برای یک خبرنگار به اتهام انتشار خبر قتل مبینا سوری

به گفته سینا قلندری او در دادگاه حضور نداشته و حکم به صورت غیابی علیه او صادر شده است.
خبر به قتل رسیدن مبینا سوری، در روستای سوری در شهرستان رومشکان، شهریور ماه امسال بازتاب وسیعی در رسانه‌ها داشت. در ابتدا عمو و برادر او به عنوان متهمان قتل او معرفی شدند، اما بعد همسر او که یک روحانی بود به قتل مبینا اعتراف کرد. فرماندار شهرستان رومشکان در آن زمان اعلام کرد قاتل دستگیر شده و به زودی نتایج بیشتری در مورد این پرونده منتشر خواهد شد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار