تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۲۷ آبان ۱۴۰۰

کدام جاده‌ها مسدود هستند؟

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا، وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور را تشریح کرد.

آخرین وضعیت ترافیکی کشور

اقتصاد ۲۴ - سرهنگ احمد شیرانی گفت: گزارش‌های دریافتی از مراکز کنترل ترافیک در سراسر کشور حاکی از آن است که ترافیک در آزادراه کرج - قزوین حدفاصل پل فردیس تا مهر ویلا و گلشهر تا پل حصارک و آزادراه قزوین - کرج محدوده پل فردیس پرحجم و در مقاطعی نیمه سنگین است. در دیگر محور‌های کشور، اما گره ترافیکی خاصی گزارش نشده و ترافیک به طور آرام و روان در جریان است.

وی در عین حال از شهروندان خواست که با توجه به سرمای هوا، از انجام سفر‌های غیرضروری پرهیز کنند و در صورت سفر حتماً ضمن بازدید از تجهیزات زمستانی، ایمنی و گرمایشی خودرو و اطمینان از سالم بودن آنها، مواد غذایی و لباس گرم نیز به همراه داشته باشند.


بیشتر بخوانید: سقف جریمه برای توقیف خودرو چقدر است؟


رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا بیان کرد: در حال حاضر محور‌های شهداد - نهبندان و خرم آباد - پلدختر دو محور مواصلاتی اصلی هستند که تا اطلاع بعدی مسدودند. همچنین محور‌های شمشک - دیزین، اولنگ - شاهرود، سروآباد - پاوه، سی سخت - پادنا و گنجنامه - تویسرکان نیز به دلیل شرایط فصلی مسدود شده‌اند.

شیرانی در مورد وضعیت جوی در جاده‌های کشور نیز اظهار کرد: در حال حاضر پدیده جوی خاصی در جاده‌های گزارش نشده است و از این رو هیچ گونه اخلال ناشی از پدیده‌های جوی نیز در ترافیک نداریم.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار