تاریخ انتشار: ۰۸:۵۵ - ۰۲ آذر ۱۴۰۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

این ۳ نفر به دلیل حقوق نجومی برکنار شدند

معاون امور اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، برکناری سه نفر از شرکت‌های زیرمجموعه وزارت کار را بخاطر فیش‌های حقوقی نجومی از محل کارت هدیه و سکه توییت کرد.

حقوق نجومی

اقتصاد ۲۴-  «احمد خانی نوذری» در صفحه شخصی خود توییت کرد که «بخش زیادی از مبالغ فیش‌های نجومی در شرکت‌های زیرمجموعه وزارت کار از محل کارت هدیه و سکه بوده است، با ابلاغ وزیر در هفته گذشته، هر گونه خرید و اعطای سکه، کارت هدیه و بودجه محرمانه ممنوع است. در این خصوص تاکنون سه نفر برکنار شده اند.»

حقوق نجومی

منبع: خبر آنلاین
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
هرمز
0
0
سه‌شنبه ۰۲ آذر ۱۴۰۰
خیلی عالی.دست مریزاد ب وزیر فسادستیز. اما فساد اصلی در شرکت نفت و مجموعه های وابسته مثل پتروشیمیها هستد ک بدون استثنا حقوقها و پاداشهای نجومی میگیرند .
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار