تاریخ انتشار: ۱۰:۲۴ - ۰۵ آذر ۱۴۰۰

نشست اضطراری سازمان جهانی بهداشت در مورد سویه جدید کرونا

سازمان بهداشت جهانی روز جمعه یک نشست اضطراری تشکیل می‌دهد تا در مورد سویه جدید کووید ۱۹ که بالقوه قادر به انتشار سریع بوده و در آفریقای جنوبی و بوتسوانا کشف شده، بحث و گفتگو کند.

نشست اضطراری سازمان جهانی بهداشت در مورد سویه جدید کرونا

اقتصاد ۲۴-سازمان بهداشت جهانی روز جمعه یک نشست اضطراری تشکیل می‌دهد تا در مورد سویه جدید کووید ۱۹ که بالقوه قادر به انتشار سریع بوده و در آفریقای جنوبی و بوتسوانا کشف شده، بحث و گفتگو کند. این خبر را روزنامه فایننشال تایمز به نقل از منابع خود درج کرده است.
پیش از این روزنامه دیلی میل اطلاع داده بود که دانشمندان بریتانیایی نسبت به ظهور گونه‌ای از ویروس کرونا در بوتسوانا هشدار داده بودند که حاوی ۳۲ جهش است. بسیاری از جهش‌ها نشان‌دهنده قابلیت انتقال و مقاومت بالای آن در برابر واکسن‌ها هستند و این سویه نسبت به سایر انواع کووید-۱۹ تغییرات بیشتری در پروتئین اسپایک دارد. مؤسسه ملی بیماری‌های عفونی آفریقای جنوبی نیز بعداً تأیید کرد که تا امروز ۲۲ مورد سویه جدید در آفریقای جنوبی مشاهده شده است.

اسپوتنیک

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار