تاریخ انتشار: ۱۰:۰۲ - ۱۱ آذر ۱۴۰۰

اومیکرون بیخ گوش ایران

وزارت بهداشت امارات از کشف اولین مورد ابتلا به سویه «اومیکرون» ویروس کورنا در این کشور خبر داد.

اومیکرون بیخ گوش ایران

اقتصاد ۲۴ - وزارت بهداشت امارات از کشف اولین مورد ابتلا به سویه «اومیکرون» ویروس کورنا در این کشور خبر داد.

خبرگزاری رسمی امارات در خبری کوتاه به نقل از وزارت بهداشت امارات اعلام کرد که اولین مورد ابتلا به سویه «اومیکرون» کرونا در این کشور کشف شده است.

بر اساس این گزارش، فرد مبتلا یک بانوی آفریقایی است که از یک کشور آفریقایی و با عبور از یک کشور عربی وارد امارات شده است.

پیش از امارات، عربستان سعودی اولین فرد مبتلا به سویه جدید کرونا «اومیکرون» را شناسایی کرده بود.

کشف گونه جدیدی از ویروس کرونا در قاره آفریقا نگرانی‌های زیادی را بوجود آورده است. بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، تحقیقات اولیه نشان می‌دهد این سویه جدید ویروس کرونا، در مقایسه با موارد قبلی خطر انتقال بیشتری دارد و شیوع آن نگران کننده است.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار