تاریخ انتشار: ۱۲:۴۰ - ۰۱ دی ۱۴۰۰
ثبت اطلاعات ۱۴۰۰ تالاردار برای تسهیلات کرونایی

مهلت ثبت نام وام کرونا تمدید می‌شود؟

معاون برنامه ریزی و اقتصادی اتاق اصناف ایران گفت: برای تمدید زمان ثبت نام وام کرونایی اقدام کرده‌ایم و بر این اساس احتمال تمدید ثبت نام وجود دارد.

کرونا

اقتصاد ۲۴- سقایی معاون برنامه ریزی و اقتصادی اتاق اصناف ایران  گفت: مطابق با مصوبه کارگروه اقتصادی ستاد ملی مقابله با کرونا، فعالان ۱۴ گروه از مشاغل اعم از صنفی و غیر صنفی شامل ۸۵۰ زیر رسته، تا روز گذشته با مراجعه به سامانه کارا به نشانی kara.mcls.gov.ir می‌توانستند برای تسهیلات ۱۲ درصدی ثبت نام کنند.

او ادامه داد: در این خصوص به معاون اقتصادی ریاست جمهوری نامه‌ای برای تمدید ثبت نام وام کرونایی فرستاده‌ایم و احتمال تمدید مهلت زمان ثبت نام وجود دارد.


بیشتربخوانید:۸۰ درصد تالار‌ها تعطیلند


سقایی ادامه داد: تاکنون بیش از یک هزار و ۴۰۰ تالاردار در طرح ثبت نام وام کرونا ثبت نام کرده‌اند.

معاون برنامه ریزی و اقتصادی اتاق اصناف ایران گفت: طبق این اطلاعیه، به تعداد کارکنان واحد‌های ثبت نام شده، اعم از بیمه شده و بیمه نشده، ۱۲ تا ۱۶ میلیون تومان وام ۱۲ درصد، با باز پرداخت ۲۲ ماهه اقساط و ۲ ماه تنفس و در مجموع ۲۴ ماهه تعلق می‌گیرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار