تاریخ انتشار: ۱۳:۱۹ - ۰۶ دی ۱۴۰۰

اعمال محدودیت شدیدتر در صورت شیوع اومیکرون

سردار احمد وحیدی وزیر کشور گفت: اگر سویه اومیکرون رشد زیادی پیدا کند، آن وقت مجبوریم محدودیت‌های بیشتری را داشته باشیم. او گفت: فعلاً با توجه به سرعت انتشار سوریه جدید محدودیت‌هایی پیش‌بینی شده و رفت و آمد‌های خارجی کنترل شده و محدودتر شده است.

اعمال محدودیت اومیکرون

اقتصاد۲۴- سردار احمد وحیدی وزیر کشور در حاشیه حضور در نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاورد‌های جهاد دانشگاهی در جمع خبرنگاران با اشاره به انتشار سویه اومیکرون در ایران عنوان کرد: فعلاً با توجه به سرعت انتشار سوریه جدید محدودیت‌هایی پیش‌بینی شده و رفت و آمد‌های خارجی کنترل شده و محدودتر شده است.

وی افزود: در این شرایط رعایت پروتکل‌های بهداشتی به شدت مورد تاکید است و زدن دو سوم واکسن کرونا بسیار تاکید شده و جزو الزامات است. فعلاً اضافه بر این محدودیت جدیدی پیش‌بینی نشده است، اما اگر این سویه رشد زیادی پیدا کند، آن وقت مجبوریم محدودیت‌های بیشتری را داشته باشیم.

وزیر کشور گفت: امیدواریم با رعایت‌های زیادی که مردم عزیزمان خواهند داشت نیازی به اعمال محدودیت‌های جدید نباشد، اما در صورت رشد قابل توجه این بیماری ممکن است مجبور شویم محدودیت‌های جدیدی را اعمال کنیم.

منبع: ایلنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار