تاریخ انتشار: ۰۱:۱۸ - ۱۴ دی ۱۴۰۰

کرسی دبیرکلی اوپک به کویت رسید

کویت تنها عضو «سازمان کشور‌های صادرکننده نفت» بود که نامزد خود را برای سمت دبیرکلی اوپک معرفی کرده بود و با وجود برخی گمانه‌زنی‌ها عراق از معرفی نامزد خود برای رقابت با آقای غیص امتناع کرد.

کرسی دبیرکلی سازمان کشور‌های صادرکننده نفت به کویت رسید

اقتصاد ۲۴-اعضای سازمان کشور‌های صادرکننده نفت (اوپک) در نشست ویژه وزارتی این سازمان که روز دوشنبه برگزار شد در مورد انتخاب هیثم غیص، به‌عنوان دبیرکل این سازمان به اجماع رسیدند.
در بیانیه اوپک آمده است: «آقای هیثم غیص از ابتدای اوت ۲۰۲۲ به مدت سه سال عهده‌دار سمت دبیرکلی خواهد بود.» آقای غیص، در فاصله سال‌های ۲۰۱۷ تا ژوئن ۲۰۲۱ نماینده کویت در هیات عامل اوپک بود. او جایگزین محمد بارکیندو از نیجریه خواهد شد که در سال ۲۰۱۶ سکان هدایت این سازمان را بر عهده گرفت و برای دو دوره دبیرکلی آن را بر عهده داشت.
کویت تنها عضو سازمان کشور‌های صادرکننده نفت بود که نامزد خود را برای سمت دبیرکلی اوپک معرفی کرده بود و با وجود برخی گمانه‌زنی‌ها عراق از معرفی نامزد خود برای رقابت با آقای غیص امتناع کرد. کویت پیش از این در سال‌های ۱۹۶۵ و ۲۰۰۵ نیز عهده‌دار این سمت شده بود.

یورونیوز

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار