تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۲۷ دی ۱۴۰۰

جزئیات دستگیری عاملان درگیری مسلحانه در ایذه

سرهنگ هدایت شهبازی گفت: در پی وقوع یک فقره قتل در درگیری مسلحانه در آبان‌ماه سال جاری در شهرستان ایذه، موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.

درگیری مسلحانه در ایذه

اقتصاد ۲۴- فرمانده انتظامی ایذه از دستگیری سه عامل درگیری منجر به قتل در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ هدایت شهبازی اظهار کرد: در پی وقوع یک فقره قتل در درگیری مسلحانه در آبان‌ماه سال جاری در شهرستان ایذه، موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پلیس آگاهی با کار اطلاعاتی سه متهم در این ارتباط را شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی در عملیاتی غافلگیرانه در مخفیگاه‌شان دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی ایذه با بیان اینکه در تحقیقات پلیس، متهمان به درگیری مسلحانه با مقتول به انگیزه اختلافات و درگیری‌های قبلی اعتراف کردند، گفت: متهمان پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار