تاریخ انتشار: ۲۱:۲۱ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۰

سرقت ۷ میلیاردی دو برادر از خانه همسایه

رئیس پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران از دستگیری ۲ سارق حرفه‌ای که از منزل همسایه شان ۷ میلیارد ریال سرقت کرده بودند خبر داد.

سرقت ۷ میلیاردی دو برادر از خانه همسایه

اقتصاد ۲۴- سرهنگ کارآگاه سعید مجیدی بیان داشت: پرونده‌ای با موضوع سرقت منزل در کلانتری ۱۲۶ تهرانپارس تشکیل و با ستور مقام قضائی به پایگاه چهارم این پلیس ارجاع شد.

وی عنوان کرد: شاکی اظهار داشت، عصر  ۲۹ اردیبهشت به همراه خانواده از منزل خارج و در ساعت ۲۲:۵۰ هنگام مراجعت با شیشه شکسته پنجره یکی از اتاق خواب‌ها و بازبودن آن مواجه می‌شود و سپس پی به سرقت مقادیری طلا و اموال به ارزش ۷ میلیارد ریال می‌برد.

این مقام انتظامی گفت:در تحقیقات اولیه سرنخ‌های متعددی کشف و احتمال اینکه سرقت توسط همسایگان ساختمان کناری باشد برای کارآگاهان محرز شد.


بیشتر بخوانید: شکایت ۷ دختر از دو جوان: آن‌ها ما را با هرویین بیهوش کردند و آزار دادند


وی افزود: با جمع بندی یافته‌ها و سرنخ‌های موجود کارآگاهان موفق شدند سارقان که ۲ برادر دارای سابقه سرقت منزل و همسایه شاکی بودند را شناسایی و در ادامه طی یک عملیات غافلگیرانه هر ۲ متهم را دستگیر و تعدادی از اموال سرقتی را از مخفیگاه متهمان کشف کردند.

رئیس پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران در پایان گفت: متهمان در پی جوئی‌های انتظامی به جرم ارتکابی معترف و با قرار مجرمیت روانه زندان شدند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار