تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۰

طرز تهیه مربای کیوی

مربای کیوی یکی از انوع مرباست که علاوه‌بر ظاهر زیبا دارای عطر و طعم دلچسبی است. این مربا همراه با کره یک صبحانه خوشمزه محسوب می‌شود؛ همچنین برای تزیین کیک و انواع تارت نیز کاربرد دارد.

طرز تهیه مربای کیوی

اقتصاد۲۴- مربا یکی از خوراکی‌های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که از دیرباز روش مناسبی برای نگهداری طولانی مدت میوه محسوب می‌شود. مربا در سفره صبحانه جایگاه ویژه‌ای دارد که معمولا همراه با کره یا خامه سرو می‌شود. مربا‌ها انواع گوناگونی دارند که از ترکیب شکر با میوه‌های گوناگون تهیه می‌شوند.

، مربای کیوی یکی از انواع مرباست که علاوه‌بر ظاهر زیبا طعم بسیار مطبوعی دارد؛ همچنین می‌توانید برای تزیین کیک‌های میوه‌ای و تارت هم از این مربا استفاده کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه مربای کیوی خانگی با روشی آسان همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های مربوط به پخت مربا تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه مربای کیوی

کیوی: ۵۰۰ گرم
شکر: ۵۰۰ گرم
آب: ۲۵۰ گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری
آبلیمو: ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه مرحله به مرحله مربای کیوی

۱ ـ ابتدا کیوی‌ها را بشویید و پوست کنید؛ سپس کیوی را به قطعات دلخواه برش بزنید. (می‌توانید کیوی را به صورت حلقه‌ای برش بزنید و یا به صورت نگینی خرد کنید و یا کیوی را رنده کنید.)

۲ ـ آب و شکر را توی یک قابلمه بریزید و با هم مخلوط کنید. قابلمه را روی شعله متوسط اجاق گاز بگذارید و صبر کنید تا جوش بیاید. وقتی آب و شکر شروع به جوشیدن کرد، حرارت اجاق گاز را کم کنید تا مخلوط آب و شکر کمی قوام بیاید.

۳ ـ بعد از از اینکه آب و شکر حدود ۱۵ دقیقه جوشید و به قوام رسید، کیوی‌های برش زده را به آن اضافه کنید. حرارت اجاق را کم کنید و کف‌های روی مربا را با کفگیر بگیرید. بین ۴۰ تا ۴۵ دقیقه زمان بدهید تا کیوی با حرارت ملایم بپزد و شربت غلیظ شود.

۴ ـ در مرحله آخر وانیل و آبلیمو را به مربا اضافه کنید و چند ثانیه بعد اجاق گاز را خاموش کنید. قابلمه را از روی اجاق بردارید تا مربا خنک شود؛ سپس بگذارید قابلمه مربا تا روز بعد در محیط آشپزخانه بماند؛ سپس مربا را داخل شیشه‌های تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگه‌داری کنید. نوش جان

نکات مهم برای تهیه مربای کیوی

۱ ـ برای تهیه مربای کیوی باید کیوی‌هایی را انتخاب کنید که به اندازه کافی رسیده باشند. کیوی برای مربا نباید بیش از حد کال و سفت و یا برعکس بیش از حد رسیده و لهیده باشد.


بیشتر بخوانید: ۵ راهکار برای از بین بردن تندی غذا


۲ ـ در حین پخت مربا حتما کف‌های روی قابلمه را بگیرید؛ زیرا این کف‌ها باعث تیرگی مربا می‌شوند.

۳ ـ برای این‌که متوجه شوید مربا به غلظت کافی رسیده است یا خیر، مقداری از شربت مربا را داخل یک نعلبکی یا پیاله بریزید و آن را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. بعد از این‌که شربت خنک شد، نعلبکی را تکان بدهید. اگر شربت سفت شده بود و به کندی حرکت می‌کرد؛ یعنی مربا به قوام لازم رسیده است و اگر شربت شل بود و ریخت؛ یعنی مربا هنوز باید روی حرارت اجاق بماند تا به قوام برسد.

۴ ـ آبلیمو یا جوهر لیمو را حتما در مرحله آخر پخت به مربا اضافه کنید و سعی کنید بعد از اضافه کردن آبلیمو دیگر مربا روی شعله اجاق گاز نباشد.

۵ ـ شیشه‌هایی را که برای مربا انتخاب می‌کنید، باید حتما خشک و تمیز با در فلزی باشند تا مربا با گذشت زمان کپک نزد.

۶ ـ برای جلوگیری از خشک شدن و کپک زدن مربا بهتر است به اندازه‌ای شیره توی شیشه مربا بریزید که کاملا سطح کیوی‌ها را بپوشاند.

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

فیلم/ پاسخ جالب یک روانشناس زن به سوال کامران نجف‌زاده: دیت اول را چه کسی باید حساب کند؟

پزشکیان: آماده گفت‌وگو با آمریکا هستیم

ازسرگیری فعالیت کنسولگری ترکیه در حلب سوریه

پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۲ بهمن ۱۴۰۳/ افزایش قیمت طلا با سیگنال سیاسی

انتقاد مقام طالبان به تعطیلی مدارس دخترانه

جزئیات بازداشت اعضای یک شبکه تندرو تکفیری در کرمانشاه

سرطان پانکراس یا سرطان لوزالمعده چه علائمی دارد؟

داشتن پوست شفاف و سلامت مفاصل با این مواد خوراکی

عکس/ حال و هوای خیابان بوعلی همدان ۵۷ سال پیش

عکس/ تیپ خاص هوشمند عقیلی و حسن شماعی زاده ۵۰ سال پیش

ترس از پرواز یا ایروفوبیا چیست؟

فیلم/ آتش‌سوزی مهیب در مس سونگون

بهترین آجیل برای کودکان کدام است؟

اهمیت کارآفرینی در توسعه اقتصادی چیست؟

جزئیات پرونده فروش دارو‌های بیماران سرطانی در تبریز

عکس/ گریم بی نظیر فردین و فرامرز قریبیان در فیلم غزل سال ۱۳۵۵

اینفوگرافی/ اثرات خطرناک رژیم‌های لاغری غیراصولی

عکس/ آشتی‌کنان رامین رضاییان و سیدحسین حسینی مقابل استقلالی‌ها

عکس/ استوری دردناک و غم انگیز عمو پورنگ

عکس/ اصفهان گردی غزل شاکری و همسرش با تیپ اروپایی

شاپور دوم یا شاپور ذوالاکتاف کیست و چگونه امپراتوری ساسانی را به اوج اقتدار رساند؟

عکس/ چهره کاملا متفاوت رامین رضاییان

عکس/ یک خانه عجیب با نشان نازی‌ها در یزد

سیاست‌های اقتصادی ترامپ بازار جهانی را به کدام سو می‌برد؟

عکس/ تیپ اروپایی گوگوش با شنل مخمل ۴۶ سال پیش

روبرتو پیاتزا: می‌خواهم کار ولاسکو را در ایران انجام دهم

ماجرای قمه‌کشی در بیمارستان لقمان چه بود؟

عکس/ گارد جاویدان مقابل مقبره رضاخان ۶۲ سال پیش

رامین رضاییان تنبیه شد

عکس/ حضور جنجالی قاضی صلواتی در مراسم تشییع قضات رازینی و مقیسه

جزئیات جدید درباره زندگی عامل ترور قاضی مقیسه و رازینی

عکس/ تجدید خاطره بهنوش بختیاری در اینستاگرام با این متن خنده دار

فیلم/ بارش شدید برف هم اکنون در پیرانشهر

ارزش سهام عدالت امروز دوشنبه ۱ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

موشک کروز تاروس KEPD ۳۵۰

عکس/ نوشتن عقدنامه با زعفران در محله کن ۱۰۸ سال پیش

متأسفانه عده‌ای موضوع اشتغال را به مستمسکی برای زدن نهاد وکالت تبدیل کردند

جزئیات وحشتناک کودک‌آزاری در بوکان

نرسی پسر شاپور یکم ساسانی کیست؟/کسیکه رومیان او را نارسِس نامیدند

غبار فراموشی بر زادگاه فردوسی

قیمت قند و شکر امروز + جدول

عکس/ ترکیب استقلال مقابل شمس آذر

قیمت خودرو‌های جک و لیفان کرمان موتور امروز

هشدار هواشناسی؛ آغاز بارش برف و باران شدید در این استان‌ها

عکس/ بازگشت اهالی غزه روی جلد نیویورک تایمز

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

عکس/ تیپ جدید نجمه جودکی در اینستاگرام حسابی سرو صدا کرد

عکس/ دلبری متین ستوده با کلاه عجیبش در ۳۹ سالگی

خداحافظی مسلم مسیگر از تیم ملی فوتبال ساحلی ایران