تاریخ انتشار: ۱۱:۰۹ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۰

واکنش پمپئو به لغو تحریم‌های ایران

وزیر خارجه تندوروی دولت سابق آمریکا از تصمیم واشنگتن برای بازگرداندن برخی معافیت‌ها از تحریم‌های هسته‌ای ایران، ابراز نگرانی کرد.

واکنش پمپئو به لغو تحریم‌های ایران

اقتصاد۲۴- به نقل از العربیه، «مایک پمپئو» وزیر خارجه تندوروی دولت سابق آمریکا از تصمیم واشنگتن برای بازگرداندن برخی معافیت‌ها از تحریم‌های هسته‌ای ایران، ابراز نگرانی کرد.

وی در واکنش به این تصمیم در پیامی توئیتری نوشت: «آمریکا بهای لغو تحریم‌های ایران را خواهد پرداخت».

پمپئو در ادامه افزود که آمریکا تحریم‌های ایران را برمی‌دارد، اما ایران در ازای آن چیزی نمی‌دهد. اسرائیل بیشتر در خطر است. این شبیه استیصال به‌نظر می‌رسد و آمریکایی‌ها بهای آن را خواهند پرداخت.

منبع: ایلنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار