تاریخ انتشار: ۱۰:۱۲ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۰

بازدید دادستان تهران از بازداشتگاه اوین

علی صالحی دادستان عمومی و انقلاب تهران به صورت سرزده از بازداشتگاه اوین بازدید کرد.

بازدید دادستان تهران از بازداشتگاه اوین

اقتصاد۲۴- دادستان عمومی و انقلاب تهران در بازدید سرزده از بازداشتگاه اوین با حضور در بند‌ها و بازداشتگاه‌های مختلف، ضمن گفتگو و دیدار چهره به چهره با متهمان بازداشتی و بازرسی از شرایط و محل نگهداری آنها، دستورات لازم را برای رسیدگی به مشکلات و درخواست‌های مطرح شده، صادر کرد.


علی صالحی همچنین هدف از این بازدید را اجرای دستورات رئیس قوه قضاییه درباره پالایش و بررسی پرونده‌های متهمان و زندانیان، ارتقا و بهبود وضعیت نظام زندانبانی و تعیین تکلیف پرونده‌های دارای بازداشتی موقت عنوان کرد و خاطر نشان ساخت: بازدید از زندان‌ها و بازداشتگاه‌ها نباید تشریفاتی باشد و حتماً باید کارآمدی و مؤثر بودن این بازدید‌ها مورد توجه ویژه قرار گیرد.

وی در ادامه تصریح کرد: برای رعایت حقوق متهمین ضرورت دارد که ضمن ابلاغ تصمیمات قضایی به آن‌ها، از مفاد و مندرجات این تصمیمات نیز به همراه گزارش وضعیت متهم، نسخه چاپی تهیه شود و به هر یک از بازداشتی‌ها تحویل شود.

دادستان عمومی و انقلاب تهران با اشاره به ضرورت حفظ حقوق بازداشت شدگان، اهمیت حضور مؤثر و مستمر قضات و بازدید نوبه‌ای از شرایط و محل نگهداری متهمان و محکومان و ملاقات با آن‌ها را یادآور شد و اظهار داشت: علاوه بر دادیاران ناظر زندان، برای قضات پرونده‌ها هم برنامه‌های بازدید مستمر از ندامتگاه‌ها پیش بینی شده که با ساز و کار‌های نظارتی لازم اجرا می‌شود.

منبع: میزان
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار