تاریخ انتشار: ۰۸:۵۰ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۰

درگیری مرگبار به خاطر یک لنگه کفش

متهم گفت: یک روز در پارک سرگرم پهن کردن زیرانداز بودیم و در نزدیکی ما هم چند پسر جوان نشسته بودند که خیلی اتفاقی لنگه کفش من روی زیرانداز آن‌ها پرت شد .

قتل به خاطر یک لنگه کفش

اقتصاد۲۴مرد جوان که در جریان یک درگیری خیابانی با شلیک گلوله مرتکب قتل شده بود بزودی پای میز محاکمه خواهد رفت.

رسیدگی به این پرونده از سال گذشته با گزارش یک درگیری مرگبار در اتوبان آیت‌الله کاشانی آغاز شد. پس از حضور پلیس و بررسی‌های اولیه مشخص شد سرنشینان دو دستگاه خودرو پس از یک تصادف شدید با یکدیگر درگیر شده‌اند و در این میان یکی از سرنشینان با شلیک گلوله، پسر جوانی را کشته است.

دوست مقتول در تشریح ماجرا به پلیس گفت: من و چند نفر از دوستانم سوار خودرو در حال حرکت بودیم که یک خودروی پژو ۲۰۶ با سرعت به خودرو ما کوبید. پس از آن، سرنشینان خودرو پیاده شدند و ما متوجه شدیم آن‌ها همان کسانی هستند که مدتی قبل در یک پارک با آن‌ها درگیر شده بودیم.


بیشتر بخوانید:  پلیس: این شرخر‌های خطرناک را شناسایی کنید+ تصاویر


او ادامه داد: سپس به ما حمله کردند، در حین درگیری یکی از سرنشینان خودرو با اسلحه به دوستم شهرام شلیک کرد و متواری شدند ما هم بلافاصله شهرام را به بیمارستان رساندیم، اما او به خاطر شدت جراحت فوت کرد.

پس از اظهارات پسر جوان مأموران موفق شدند متهم را بازداشت کنند. او در بازجویی‌ها گفت: من قصدم کشتن شهرام نبود، اختلاف و درگیری ما به چند ماه قبل برمی‌گردد. یک روز در پارک سرگرم پهن کردن زیرانداز بودیم و در نزدیکی ما هم چند پسر جوان نشسته بودند که خیلی اتفاقی لنگه کفش من روی زیرانداز آن‌ها پرت شد و ناگهان یکی از پسر‌ها بشدت اعتراض کرد و همین موضوع کار را به درگیری لفظی کشاند.

متهم افزود: پس از آن با پادرمیانی دوستان‌مان بحث تمام شد. تا اینکه روز حادثه ما سوار خودرو در حال رفتن به جایی بودیم که آن‌ها را سوار بر خودروی‌شان دیدیم و خواستیم از خودروی آن‌ها سبقت بگیریم که دوستم نتوانست خودرو را کنترل کند و با آن‌ها تصادف کردیم.

او ادامه داد: به محض توقف خودرو‌ها آن‌ها با چاقو و قمه به ما حمله کردند و من هم که ترسیده بودم اسلحه‌ام را بیرون آوردم و خواستم با شلیک یک گلوله آن‌ها را بترسانم که گلوله به شهرام خورد. من اتهام قتل عمد را قبول ندارم من سلاح را برای کشتن کسی نگرفته بودم فقط، چون وقتی سلاح همراه داشتم احساس قدرت می‌کردم آن را خریده بودم.

با پایان تحقیقات، اولیای‌دم خواهان قصاص متهم شدند و پرونده برای رسیدگی به دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد تا محاکمه انجام شود.

منبع: روزنامه ایران
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ حضور سعید جلیلی و لاریجانی در جلسه بررسی لایحه CFT

واکنش عجیب نورنیوز به ادعا درباره توافق ایران و آمریکا

عکس/ ادعای یک خبرنگار دیپلماتیک درباره توافق ایران و آمریکا

فیلم/ کشف محموله قاچاق حیوانات شامل ۲۵ گونه جانوری

آزادی ۲ تبعه ایرانی از زندان‌های عربستان

فیلم/ مراسم تشییع پیکر قاضی احسان باقری

رویای ۳۰ میلیارد دلاری پزشکیان برای مراوده تجاری با عمان در سایه تحریم‌ها/ نگاهی به روابط سیاسی و اقتصادی تهران و مسقط

عکس/ جمعی از مشروطه خواهان ۱۲۴ سال پیش در خانه اعیانی در رشت

ناترازی برق در حد ۲۴ نیروگاه اتمی بوشهر

قیمت طلای جهانی نزولی شد

اختلافات ترامپ و نتانیاهو جنبه سرگرمی دارد

زمان واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیک مشخص شد؟

خطر خاموشی گسترده شبکه سراسری برق

عکس/ هزینه موتور برق از ۳۰ میلیون تا ۸ میلیارد تومان

صنایع حاضرند برق را با قیمت جهانی وارد کنند

فیلم/ تیراندازی به سمت مردم در تویسرکان

آوار سنگین بحران آب و خشکسالی بر سر ایران

آمار تکان دهنده بازماندگان از تحصیل/ اولویت ادامه تحصیل با پسران و کودک همسری از علل ترک تحصیل دختران

اینفوگرافی/ کدام استان‌ها زنان شاغل بیشتری دارند؟

فیلم/ واکنش عراقچی به جنجال غلامرضا قاسمیان در عربستان

عکس/ استقبال از قاسمیان در فرودگاه امام خمینی با حلقه گل

عکس/ اولین پیام قاسمیان در صفحه اجتماعی خودش

اعلام زمان توافق ایران و آمریکا توسط سی‌ان‌ان

جریمه ورود به طرح ترافیک امسال چقدر است؟

پشت پرده حضور پزشکان و پرستاران افغانستانی در ایران؛ آیا به جای اروپا به ایران می‌آیند؟

پشت پرده جدال سازمان غذا و دارو و پلتفرم‌ها

خطری جدی در کمین مسکن

نرخ بیکاری ۱۴۰۳ اعلام شد/ جوانان ناکام اصلی بازار کار

بلوای جدید تندرو‌ها در میانه مذاکرات ایران و آمریکا/ چرا حاشیه سازی روحانی تندرو در عربستان مشکوک است؟

قیمت پراید خیز برداشت

توافق احتمالی در تله یک قانون راهبردی؛ تاریخچه و تبعات قانونی که معادلات مذاکرات ایران- آمریکا را تغییر می‌دهد

عکس/ پایان کار ایلان ماسک در دولت ترامپ

آزادی غلامرضا قاسمیان روحانی نزدیک به جلیلی توسط عربستان

زمان واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات

در شرایط فعلی طلا بخریم یا بفروشیم؟

قیمت سکه حساس شد

کف قیمتی دلار شکست

پیامک مهم وزارت راه به متقاضیان نهضت ملی مسکن

وضعیت هواشناسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

اگر به دغدغه کامیون‌داران رسیدگی می‌شد بیکار نبودند که کار و زندگی را رها و اعتصاب کنند/ باید به اعتراض به حق آن‌ها رسیدگی شود

قیمت مزدا ۳، بسترن و کاپرا گروه بهمن + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ایسر + جدول

قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و نوکیا + جدول

قیمت روغن خوراکی امروز + جدول

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات