تاریخ انتشار: ۱۰:۴۶ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۰

حکم تخریب ۱۳ ساختمان در حاشیه رود چالوس صادر شد

رئیس کل دادگستری مازندران از صدور حکم تخریب ۱۳ ساختمان درحاشیه رودخانه چالوس خبر داد.

تخریب ۱۳ ساختمان

اقتصاد۲۴- به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت‌الاسلام و المسلمین اکبری در خصوص حکم تخریب ۱۳ ساختمان در حاشیه رودخانه چالوس، عنوان کرد: پس از وقوع سیل در استان، مشخص شد بسیاری از این خسارات ناشی از ساخت وساز‌های بی‌رویه و تجاوز به حریم رودخانه‌ها و مسیل‌ها بوده که مسئولان قضایی استان در سال‌های اخیر بار‌ها بر اصلاح آن تأکید کرده اند، اما با بی توجهی برخی نهاد‌های متولی مواجه شده است.

وی در ادامه با اشاره به دستور ویژه رئیس قوه قضائیه مبنی بر برخورد با ساخت و ساز‌های غیرمجاز در بستر رودخانه‌ها گفت: ساخت و ساز در بستر رودخانه به مانعی در مسیر هدایت سیلاب‌ها تبدیل می‌شود بنابراین باید همگان به قوانین پایبند بوده و اقدام خلاف قانون برای همه خط قرمز باشد.


بیشتر بخوانید: فرسایش خاک در ایران ۵ برابر متوسط جهانی است


رئیس دستگاه قضایی استان در ادامه اظهار کرد: با ورود دادستان شهرستان چالوس به این موضوع برای متجاوزان به حریم رودخانه چالوس، ۲۵ پرونده قضایی تشکیل شد که حکم تخریب ۱۳ مرکز اقامتی و تفریحی در چهارم بهمن‌ماه سال جاری صادر و ۷ پرونده در جریان رسیدگی است.

رئیس کل دادگستری استان مازندران به متجاوزان حریم رودخانه‌ها هشدار داد و گفت: رودخانه چالوس از منابع مهم منطقه است و درگذشته محل رشد گونه‌های مختلف ماهی بود، اما ساخت و ساز اماکن تفریحی در حاشیه این رودخانه و ورود فاضلاب سبب آلودگی این رودخانه مهم شده است.

وی افزود: به همه رستوران داران و افرادی که در حاشیه رودخانه چالوس مراکز تفریحی و گردشگری دارند اعلام می‌کنیم علاوه بر رعایت حریم رودخانه از ریختن پساب و فاضلاب در بستر این رودخانه خودداری کنند در غیر اینصورت با تشکیل پرونده در محاکم قضایی این مراکز تخریب می‌شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار