تاریخ انتشار: ۱۰:۴۰ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۰

توئیت مهم شمخانی درباره نتیجه مذاکرات وین

شمخانی در توئیتی درباره مذاکرات وین نوشت: به مرحله‌ای رسیده که می‌توان در مورد نتیجه آن با قطعیت و بدون نیاز به گمانه زنی اعلام نظر کرد.

توئیت مهم شمخانی درباره نتیجه مذاکرات وین

اقتصاد ۲۴- علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی صبح امروز (دوشنبه) در توئیتی درباره دور هشتم مذاکرات که در وین بین ایران و ۱+۴ در جریان است، نوشت: مذاکرات وین‬⁩ به مرحله‌ای رسیده که می‌توان در مورد نتیجه آن با قطعیت و بدون نیاز به گمانه‌زنی اعلام نظر کرد.
وی افزود: تصمیم سیاسی آمریکا برای تحقق یا استنکاف از پذیرش الزامات شکل‌گیری توافق قابل اتکاء و پایدار بر اساس اصول پذیرفته شده در برجام، می‌تواند جایگزین گمانه‌زنی‌ها شود.

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار