تاریخ انتشار: ۱۴:۵۲ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۰

راز سقوط ۵تیر چراغ برق در بزرگراه آزادگان

سارقانی که اقدام به سرقت پیچ‌های تیرهای چراغ برق در محدوده بزرگراه آزادگان کرده و منجر به سقوط پنج تیر در میان بزرگراه شده بودند، از سوی ماموران پلیس پایتخت دستگیر شدند.

راز سقوط ۵تیر چراغ برق در بزرگراه آزادگان

اقتصاد ۲۴- روز گذشته، سرهنگ علی همه خانی، معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از سقوط پنج تیر چراغ برق در مسیر شرق به غرب بزرگراه آزادگان خبر داد و گفت که در ساعت ۹ روز پنجشنبه پنج تیر چراغ برق در مسیر شرق به غرب بزرگراه آزادگان قبل از پل سعیدی محدوده علی آباد قاجار روی سطح سواره سقوط کردند.

حادثه‌ای که گرچه منجر به انسداد کامل محور شد، اما خوشبختانه خسارت جانی در پی نداشت. پس از این حادثه یکی از جدی‌ترین گمانه‌زنی‌ها برای سقوط این تیرها سرقت آن از سوی سارقان بود و در همین راستا نیز خبرنگار ایسنا این موضوع را از پلیس تهران پیگیری کرد.

مرکز اطلاع رسانی پلیس تهران در همین زمینه به ایسنا اعلام کرد که پس از حادثه رخ داده، با دستور سردار حسین رحیمی، رییس پلیس پایتخت، تیمی از ماموران در پلیس آگاهی، پلیس پیشگیری و پلیس امنیت رسیدگی به موضوع را دستور کار خود قرار دادند چرا که این اقدام از حساسیت ویژه ای برخوردار بود.

در نتیجه تحقیقات انجام شده و بررسی های صورت گرفته مشخص شد که این حادثه در پی باز شدن پیچ های چراغ های برق توسط فرد یا افرادی انجام شده است و همین موضوع شائبه سرقت را تشدید کرد. سرانجام ماموران پلیس دو نفر را که اقدام به سرقت این پیچ‌ها کرده بودند شناسایی کرده و در عملیاتی دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند.


بیشتر بخوانید: ۵ تیر چراغ برق وسط بزرگراه آزادگان سقوط کرد


با دستگیری این افراد که معتاد نیز بودند، تعدادی از پیچ های سرقت شده نیز از آنان کشف شد و دستگیرشدگان به جرم خود مبنی بر سرقت این پیچ ها اعتراف کردند و مدعی شدند که قصدشان از سرقت تامین هزینه خرید مواد مخدر بوده است و پیش از این نرده های میانه بزرگراه را نیز سرقت کرده‌اند.

آنطور که مرکز اطلاع رسانی پلی پایتخت به ایسنا اعلام کرده در ادامه ماموران نسبت به شناسایی مالخر این اموال نیز اقدام کرده و او را نیز دستگیر کردند.

در حال حاضر رسیدگی به این پرونده با تشکیل پرونده برای متهمان ادامه دارد و به زودی به دادسرا ارسال خواهد شد.

مدتی قبل نیز سرقت قطعات پلی در غرب تهران خبرساز شده بود که سردار حسین رحیمی، رییس پلیس پایتخت درباره آن به ایسنا گفته بود:سارقان و عوامل این سرقت مدت‌ها پیش و قبل از رسانه‌ای شدن این موضوع دستگیر شدند. ما هزاران قطعه پیچ سرقت شده از این پل را که در ده‌ها گونی ریخته شده بود، کشف کردیم و به شهرداری تهران تحویل دادیم. متاسفانه با دستگیری این افراد مشخص شد که سارقان از پیمانکاران همان پل بودند و البته در حال حاضر هم ازسوی پلیس به مرجع قضایی تحویل داده شده و در زندان هستند. این افراد پیچ‌های پل را باز کرده و به سرقت بردند و با این اقدام خود ایمنی پل را با مشکلات جدی روبه رو کرده بودند.

منبع: برترین ها
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس دیده نشده و عاشقانه از بازیگر زن لیسانسه‌ها و برادرش

عکس/ ظاهر اردشیر زاهدی همسر اول شهناز پهلوی ۲۴ سال پیش در ایام پیری

اینفوگرافی/ خطرناک‌ترین زوج‌های لیگ بیست و چهارم

عکس/ شکل و شمایل عجیب پله ۷۵ سال پیش با لباس ورزشی

ادعای عجیب زید آبادی درباره سقوط دولت نتانیاهو

عکس/ سلفی ناز و دلبرانه پردیس احمدیه با لبخند معنادار

چرا دلار درجا زد؟

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس

قیمت انواع دستگاه ماینر + جدول

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

شرط بندی سنگین روی بیت کوین ۱۳۰هزار دلاری

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

عکس/ تیپ خاص نگار جواهریان و دخترش با لباس‌های برند

فیلم/ خرید و فروش یا اجاره مسکن با دلار ممنوع است!

عکس/ محمدرضا پهلوی و دخترش شهناز ۶۷ سال پیش در هواپیمای شخصی اش

جدیدترین قیمت رهن و اجاره آپارتمان زیر ۶۰ متر در تهران+ جدول

فیلم/ افشاگری جنجالی همتی از دلیل استیضاحش

خودکشی دوومیدانی کار ایرانی متهم به تجاوز در زندان کره جنوبی

سکه ۲ میلیون تومان گران شد

عکس / چهره متفاوت رهبر انقلاب ۳۶ سال پیش در ایام رحلت امام خمینی

عکس / نمایی خاص از مراسم عید قربان ۱۳۵ سال پیش در زمان قاجار

فیلم/ لحظه بازداشت قاتل و کشف جسد الهه حسین‌نژاد

اینفوگرافی/ متوسط قیمت گوسفند در کشور‌های عربی در آستانه عید قربان

عکس/ پوستر فدراسیون فوتبال برای بازی تیم ملی ایران با قطر

خط و نشان تند وکلای کره‌ای برای ورزشکاران ایران

عکس/ واکنش کاربران فضای مجازی به گاف ایران اینترنشنال در مورد فرزند رهبر انقلاب

عکس/ ژست احساسی مایکل جکسون ۳۲ سال پیش در کنار خواهرش جنت

پیکان ۵۵۰ میلیون تومان شد

ناترازی انرژی تا زمانی که دولت بنگاه‌دار و کارخانه‌دار باشد تغییر نمی‌کند

عکس/ مراسم تشییع رضاخان ۸۱ سال پیش در قم

بیشترین و کمترین بازدهی نماد‌های بازار سهام در هفته دوم خرداد ۱۴۰۴ + اینفوگرافی

عکس/ استایل اروپایی چند جوان گیلانی ۴۹ سال پیش در بلوار گلسار رشت

عکس/ ساعت خاص و ۱۰ میلیاردی طارمی جلب توجه کرد

عکس خبرگزاری فرانسه از مراسم رمی جمرات

فیلم/ جریمه سه برابری در انتظار مالکان متخلف

نطق گروسی درباره توافق ایران و آمریکا جلب‌توجه کرد

فیلم/ انجام مناسک حج توسط حجاج در صحرای عرفات

سفر پوتین به تهران در آینده نزدیک

اینفوگرافی/ درصد رشد جمعیت در ایران، اروپا، آمریکا و خاورمیانه

عکس/ حضور بازیکنان تیم والیبال بانوان ایران در امامزاده صالح

افزایش قیمت مسکن و تغییر فاز از بحران اقتصادی به اجتماعی و امنیتی/ رانده شدن مستاجران به حاشیه کلان شهرها؛ صدای پای بحران اجتماعی را بشنوید!

پیکر الهه حسین نژاد در بیابان‌های اطراف تهران پیدا شد

فیلم/ نخستین اظهارات قاتل الهه حسین‌نژاد

اتمام حجت فرمانده کل سپاه با حامیان اسرائیل

ثبت سفارش واردات خودرو همچنان متوقف است

قیمت تخم مرغ دو برابر شد

آغاز پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت اعیاد قربان و غدیر

گسترش بحرانی فقر در کشور؛ دو سوم مردم سیستان و بلوچستان زیر خط فقر هستند/ تبعات روانی و اجتماعی فقر چیست؟

پوتین به دنبال پاسخ سخت به اوکراین

قیمت جهانی طلا افزایش یافت